vand piese originale dacia logan la jumatate de pret fata de magazin

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Daca se mai continua off-topicul isi ia fiecare warn!!! Asta e topic de vanzare, nu de comparatii de preturi. Daca ati gasit mai ieftin, luati-va, dar nu mai stricati topicul omului.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

te rugam acu' ceva timp se ne dai si noua un pret de cotiera .. la ce pret poti sa o livrezi.... o doleanta in plus, daca exista o culoare ceva mai inchisa pentru prestige

ps: multumim pentru interventie andrei..
      http://images.spritmonitor.de/248421.pngPrestige1.5dci

Comment

Originally posted by mdi_pro
        te rugam acu' ceva timp se ne dai si noua un pret de cotiera .. la ce pret poti sa o livrezi.... o doleanta in plus, daca exista o culoare ceva mai inchisa pentru prestige

ps: multumim pentru interventie andrei..
        ma scuzi ca nu ti am raspuns la timp dar vroiam sa renunt la topicu asta
        daca lumea vrea sa cumpere pe degeaba de aici.
        deocamdata nu am cotiere dar o sa te anunt saptamana asta daca am sau nu
        bafta!

Comment

Originally posted by claudiubpp
          eu am cerut 200 pe amandoua
          asa ca deleru le degeba nu am cum sa ti le dau
          cauta si tu in alta parte ieftinela de asta
          am gresit locatia
          ma scuzi!

Comment

salutare ! sunt nou pe acest forum,am un logan mcv dci,si de curand l-am lovit pe partea dreapta cum a venit zapada a venit si necazu.......ok asta e,am aripa dreapta de inlocuit far dreapta bara din fata si proector dreapta as dori daca se poate sa-mi spuneti cam cat ar costa reparatia,toate componentele ilocuite nu reparate,Multumesc,culoare albastru marin erea sa uit.

Comment

Vrei piese de la claudiubpp sau de la reprezentanta?

Comment

as vrea sa stiu cat ar costa la reprezentanta si cat la claudiubpp sa fac si eu o comparatie,trebui sa o repar,si trebui sa stiu la ce preturi sa ma astept.

Comment

Ca sa-ti zic cat costa la reprezentanta intreaba te rog aici si zi-mi exact ce piese iti trebuiesc.

Comment

claudiubpp cat costa o aripa fata dreapta ,un far dreapta bara fata si un proiector?

Comment

ma intereseaza si pe mine daca ai pt logan 1.4 laureate albastru egee:bara fata,radiator,cadru motorsi cele doua air bagurisi la ce pret si cand pot sa le am .merci frumos

Comment

Originally posted by valysat
                        salutare ! sunt nou pe acest forum,am un logan mcv dci,si de curand l-am lovit pe partea dreapta cum a venit zapada a venit si necazu.......ok asta e,am aripa dreapta de inlocuit far dreapta bara din fata si proector dreapta as dori daca se poate sa-mi spuneti cam cat ar costa reparatia,toate componentele ilocuite nu reparate,Multumesc,culoare albastru marin erea sa uit.
                        salut!
                        din toata lista de stricaciuni te pot ajuta cu urmatoarele:
                        far fata 225lei
                        proiector ceata 100lei
                        restu elemente de caroserie nu am

Comment

Originally posted by ramonic
                          ma intereseaza si pe mine daca ai pt logan 1.4 laureate albastru egee:bara fata,radiator,cadru motorsi cele doua air bagurisi la ce pret si cand pot sa le am .merci frumos
                          cele 2 airbaguri stanga si dreapta le am la 400ron
                          iar restu pieselor contacteaza ma la 0722351778,ca nu am inteles exact ce ti trebui
                          daca ti le trimit prin posta cam in 2 zile ajung la tn

Comment

Originally posted by andrei
                            Daca se mai continua off-topicul isi ia fiecare warn!!! Asta e topic de vanzare, nu de comparatii de preturi. Daca ati gasit mai ieftin, luati-va, dar nu mai stricati topicul omului.
                            sal!
                            ma ajuti te rog ! vreu sa introduc niste poze cu piese la anuntu meu si nu ma pricep
                            mersi!

Comment

http://www.loganclub.ro/forum/announcement.php?f=19 uite aici procedura...
                              sigpic

Comment

buna

am gasit airbaguri pe net acu ma intereseaza bara fata daca e posibil albastru egee si radiator,e logan 1.4 laureate

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google