Originally posted by claudiubpp
View Post
vand piese originale dacia logan la jumatate de pret fata de magazin
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by KeanuRev View PostDaca faci rost de butoane cu impuls.. dar nu la 100 de lei bucata cum are silviu sau doar de modul. Folie de Ceasuri Prestige la ce pretz ai?. Mersi
doar unu si mi este foarte util, am m ai spuso o data si repet ultimele bucati in targ la vitan s au vandut cu 120 lei acum un an si ceva.
si daca ma fortez un pic cred ca am saiau si eu unu de la silviu
bafta!
Comment
-
Originally posted by niros View PostCaut un set de perii exterioare geamuri usa. E vorba de chestiile alea de cauciuc de la baza geamurilor laterale de la usi. De fapt mi-ar trebui doar pentru usa stanga-spate, dar nu cred ca sunt separate. Poate eventual perechea pentru usile din spate. Multumesc anticipat!
ca am si eu nevoie pt usa fata
multumesc anticipat!
Comment
-
Originally posted by KeanuRev View PostDaca faci rost de butoane cu impuls.. dar nu la 100 de lei bucata cum are silviu sau doar de modul. Folie de Ceasuri Prestige la ce pretz ai?. Mersi
Comment
-
Originally posted by bobbyred View Postun pret pentru o caseta de directie asistata (servo)+compresor hidraulic(cel mecanic)+furtune,ai la ce pret ?
sa nu ma intelegi gresit!
bafta
Comment
-
Originally posted by dani_gmag View PostCum sunt piesele fabricate de alti producatori;;;;vreu sa schim capetele de bara.....originale sunt fff scumpe.....am gasit fabricate in austria la doar 60 lei bucata in loc de 190 lei originale.............CE SA FACAttached Files
Comment
-
Originally posted by claudiubpp View Postin afara de furtune la tot ce ai cerut te as ruga sa mi faci tu o oferta in comparatie cu preturile din magazin,pana acuma pe situ asta m au intrebat cu zecile dar nimeni nu a cumparat asa ceva sau a facut modificarea asta la logan.
sa nu ma intelegi gresit!
bafta
compresor hidraulic 350 ron
caseta directie 700 ron
curea,fulie,furtune 200 ron
la tine cat ar fi ? Daca ai ?Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!
Comment
Comment