vand piese originale dacia logan la jumatate de pret fata de magazin

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by claudiubpp View Post
    bordu complet cu ceasuri cu tot este 300lei
    am sa postez si poza curand

300 lei noi complet decat sa l mufezi
    atentie! Km dupa bord dupa montare o sa fie zero

sa ma interesez si ti dau raspunsu cat de curand

80 lei setu

placute frana-70 lei set
    discuri frana ventilate 130 lei buc
    filtru motorina 90 lei
    contact usi( cel care aprinde lumina in interior) 15 lei buc ,minim 2 buc vand.
    stopuri spate 150 lei buc ( berlina)
    contacte pt. geamuri,caseta de directie, turbine,manson pt schimbatoru de viteze de prestije,compresor aer conditionat, bucsi pivoti, amortizoare,injectoare, etc etc etc
    astept intrebari si comenzi.
    bafta!
    un pret pentru o caseta de directie asistata (servo)+compresor hidraulic(cel mecanic)+furtune,ai la ce pret ?
    Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!

Comment

• Un mp3 original ma intereseaza si la ce pret
      DACIA LOGAN

Comment

• Anunta-ma si pe mine daca ai mp3 blaupunkt original si la ce pret
        te rog
        DACIA LOGAN

Comment

• Sry daca ai mai postat ca nu am citit toate paginile, etrieri de DCI sau prestige la ce bani poti aduce? Noi sau daca nu Sh....
          sigpic

Comment

• cap bara

Cum sunt piesele fabricate de alti producatori;;;;vreu sa schim capetele de bara.....originale sunt fff scumpe.....am gasit fabricate in austria la doar 60 lei bucata in loc de 190 lei originale.............CE SA FAC

Comment

• Originally posted by KeanuRev View Post
              Daca faci rost de butoane cu impuls.. dar nu la 100 de lei bucata cum are silviu sau doar de modul. Folie de Ceasuri Prestige la ce pretz ai?. Mersi
              butuanele cu impulus sunt interzise de rar si nu le fabrica nimeni,ce are silviu probabil a avut o cutie cu butoane de astea pe undeva si a uitat de ele,si eu am pe masina
              doar unu si mi este foarte util, am m ai spuso o data si repet ultimele bucati in targ la vitan s au vandut cu 120 lei acum un an si ceva.
              si daca ma fortez un pic cred ca am saiau si eu unu de la silviu
              bafta!

Comment

• Originally posted by niros View Post
                Caut un set de perii exterioare geamuri usa. E vorba de chestiile alea de cauciuc de la baza geamurilor laterale de la usi. De fapt mi-ar trebui doar pentru usa stanga-spate, dar nu cred ca sunt separate. Poate eventual perechea pentru usile din spate. Multumesc anticipat!
                nu am ce mi ceri tu dar daca gasesti aici pe site te as ruga sa mi spui si mie
                ca am si eu nevoie pt usa fata
                multumesc anticipat!

Comment

• Originally posted by KeanuRev View Post
                  Daca faci rost de butoane cu impuls.. dar nu la 100 de lei bucata cum are silviu sau doar de modul. Folie de Ceasuri Prestige la ce pretz ai?. Mersi
                  am uitat sa spun module as putea sa fac si eu dar inseamna ceva artizanal si nu cred ca o sa fie ceva asa de bun ca un produs facut de fabrica la care poate au lucrat serie de ingineri si sau facut nu stiu cate teste inainte de scoaterea pe piata

Comment

• Originally posted by DeLuXe View Post
                    Cotiera pretige poti face rost?
                    cotiere nu am

Comment

• Originally posted by bobbyred View Post
                      un pret pentru o caseta de directie asistata (servo)+compresor hidraulic(cel mecanic)+furtune,ai la ce pret ?
                      in afara de furtune la tot ce ai cerut te as ruga sa mi faci tu o oferta in comparatie cu preturile din magazin,pana acuma pe situ asta m au intrebat cu zecile dar nimeni nu a cumparat asa ceva sau a facut modificarea asta la logan.
                      sa nu ma intelegi gresit!
                      bafta

Comment

• Originally posted by dani_gmag View Post
                        Cum sunt piesele fabricate de alti producatori;;;;vreu sa schim capetele de bara.....originale sunt fff scumpe.....am gasit fabricate in austria la doar 60 lei bucata in loc de 190 lei originale.............CE SA FAC
                        nu eu am capete de bara si bieleta originala uzina la 150 lei (adica tot ansamblu,o parte)
                        Attached Files

Comment

• salut

Mocheta aceea de sub capota motor ai ?La ce pret?
                          DACIA LOGAN

Comment

• PROIECTOARE ORIGINALE VALEO DACA AI SI LA CE PRET?
                            Eu am un preferance din 2007 si am inteles ca imi trebuie doar maneta si proiectoarele cin rest cablajul este.
                            Poate cineva sa imi spuna daca intradevar e asa?
                            DACIA LOGAN

Comment

• Din cate stiu eu, preference-ul are instalatia, in acest caz iti mai trebuie decat proiectoarele si maneta. Sper sa nu se supere claudiu pe mine...
                              zoom-zoom

Comment

• Originally posted by claudiubpp View Post
                                in afara de furtune la tot ce ai cerut te as ruga sa mi faci tu o oferta in comparatie cu preturile din magazin,pana acuma pe situ asta m au intrebat cu zecile dar nimeni nu a cumparat asa ceva sau a facut modificarea asta la logan.
                                sa nu ma intelegi gresit!
                                bafta
                                uite ce preturi am gasit eu

compresor hidraulic 350 ron
                                caseta directie 700 ron
                                curea,fulie,furtune 200 ron

la tine cat ar fi ? Daca ai ?
                                Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google