N-am avut rabdare sa citesc tot topic-ul, scuze daca s-a mai intrebat. vreau bara fata si spate pt logan modelul vechi, pt unul de 2005, bara model nevopsit, ala negru cum are loganul taxi spre exemplu...
vand piese originale dacia logan la jumatate de pret fata de magazin
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by avionulnegru View PostN-am avut rabdare sa citesc tot topic-ul, scuze daca s-a mai intrebat. vreau bara fata si spate pt logan modelul vechi, pt unul de 2005, bara model nevopsit, ala negru cum are loganul taxi spre exemplu...
Comment
-
Originally posted by quant55 View Posteu as fi luat-o ca optiune cand am luat masina, dar nu aveau la dealer asa ceva. este situata undeva deasupra tetierelor fata (sunt acolo niste gauri de prindere mascate). ma intereseaza si pe mine una daca are cineva.
cu spatiu ala.........
Comment
-
Originally posted by claudiubpp View Postmai nene nu puneti si voi o poza aici?????????
cu spatiu ala.........Attached Files
Comment
-
Cred ca am postat de doua ori
Originally posted by claudiubpp View Postmai nene nu puneti si voi o poza aici?????????
cu spatiu ala.........Attached Files
Comment
-
Am avut un soc azi , am vrut sa-mi cumpar un comutator ,exact cum sunt cele de pe consola centrala ,de dezaburire, iar pretul m-a desfigurat 49,99 ron ,se poate gasi si mai ieftin?0726218407, va interesati de spatiul de depozitare?
Comment
-
Originally posted by blackufo View PostAm avut un soc azi , am vrut sa-mi cumpar un comutator ,exact cum sunt cele de pe consola centrala ,de dezaburire, iar pretul m-a desfigurat 49,99 ron ,se poate gasi si mai ieftin?0726218407, va interesati de spatiul de depozitare?
dar urmatoarele 2 saptamani voi fi plecat din tara si nu voi putea onora nici o comanda,asa ca ...........
voi raspunde cererilor in 14 zile
sa auzim numai de bine domnilor!
Comment
-
Buna seara.Daca se poate as dori si eu sa stiu cam cam ar fi (estimativ vorbind) un set de tuning de la Dacia.Bineinteles daca se poate procura.Eventual in ipostaza in care nu se pot procura toate piesele, macar cele care constituie partea frontala :masca,grila si bara fata.
Multumesc.SIC CUNNECTANDO REM
Comment
Comment