Vand 4 Anvelope Michelin Energy 195x65 R15

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand 4 Anvelope Michelin Energy 195x65 R15

Salutare!
    Vand 4 x Michelin Energy 195/65/R15 91V Made in Germany originale.

Anvelopele au fost folosite 8000 km pana mi-am cumparat jante pe 16, adancimea santurilor 7mm,sunt ca noi nu au probleme in afara de pietricelele care se vad in imagini.
    Au fost pastrate in conditii optime de cand au fost schimbate avand garaj la tara.
    Nu prezinta umflaturi sau galme.
    Toate sunt tocite in acelasi fel cum se vede in poza asa sunt toate, au fost purtate toate odata si date jos toate odata.
    Nu am avut pana pe nici unul ,se poate vedea si oricum le poti verifica atunci cand le dam jos.

Pozele sunt facute doar la un cauciuc dar va asigur ca asa sunt toate, pot face mai multe poze dar am considerat ca nu este cazul.

Pretul este 600RON. Nu le vand pe bucati si nu le trimit in tara..anuntul este pentru Bucuresti.

Tel: 0766.329.874
    Attached Files
    I don't ride low, I fly high...

toate le-ai pus pe fata sau toate pe spate? in 8000 de km eu cred ca alea din fata se uzeaza mai tare.. parerea mea...
    LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
    Enter the Matrix

Comment

Toate 4 au fost pe aceeasi masina din fabrica, deci imposibil sa fi fost toate pe fata sau pe spate .
      Anvelopele sunt ale unui prieten, am postat pentru el. Daca intereseaza pe cineva, poate sa le vada live in Bucuresti, deci implicit si gradul de uzura.
      PS: KeanuRev, te asigur ca daca nu pleci in viata ta cu "scartz" si tii la masina, in x mii de km( x=1..9 ) nu ai sa observi diferenta notabila intre penurile fata/spate... iti dau exemplul meu.
      I don't ride low, I fly high...

Comment

Working...
      X
      Anulare DPF
      Politica de Securitate Google