Caut urgent logan in stare foarte buna din 2005 convenabil

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Caut urgent logan in stare foarte buna din 2005 convenabil

vreau sa iau un logan pentru un prieten foarte bun si de aceea am nevoie sinceritatea voastra ,trebuie sa arate bine sa nu fi fost lovit si km acceptabili pana in 50000 km foarte reali
    "cromul este placerea mea"
    "cui nu-i place , valea"

un ambition 1.6 din iulie 2006 cu 34000km reali, nelovit, revizii la zi, 7500 iepuroi, nu vrei? serios...
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Daca imi spui cam la ce suma de bani s-a gandit prietenul tau......
      numar secundele

Comment

Pai la maxim 6300
        "cui nu-i place , valea"

Comment

Haideti baieti nu are nimeni logan care vrea sa-l vanda ?
          "cui nu-i place , valea"

Comment

BRUTUSANF...am la munca 2 loganuri Ambition gri perla...unul din dec 2005 cu 45.000 km si unul din ianuarie 2006 cu 60.000 km...seful vrea sa le dea la buy-back...asta dupa sarbatori dupa ce facem actele pe ele...masinile momentan sunt in leasing.
            sigpic

Comment

L-as vinde eu ,dar in primavara pt ca mai am de strans diferenta pt un 16v.Imi pare rau,sincer.Era o ocazie buna si pt mine.La 6300 ma gandeam si eu.Are 16700 km,egee,preferance,1.6mpi
              Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Pai am nevoie urgent de el acum zilele astea nu dupa anul nou ,sincer eu am gasit ceva cu 17000 km si altul cu 16000 km dar nu stiu tipul ce a facut ca astept maine telefonul de la el si era la super pret ,la 6250 unul si altul la 6100 deci iti dai seama este prietenul meu si vreau ceva bun nu de firma forjate si cu mai putini km ,sper sa ma intelegi ,oricum iti multumesc pentru intentie ,daca mai auzi ceva asa bun ma anunti
                "cui nu-i place , valea"

Comment

Ok...cum vrei...daca mai aflu ceva te anunt...
                  sigpic

Comment

Mersi mult
                    Ar fi bine sa fie si 1.4 dar laureate dar v-am spus ceva pana in 20000 km ca sa mai poata sa mearga si omul pana face distributia sa simta ca a facut km
                    "cui nu-i place , valea"

Comment

salut am eu un logan laureate de 1.4 mpi mai are garantie pana in iulie 2008 deoarce are extenso 25.000 km impecabila de fapt e la un prieten dar nu cont daca te mai intereseaza pm cu idul tau sa vb...

pret 6200 euro negociabil anu' 2005 sau 2006 nush sigur o sa il mai intreb
                      Last edited by andrei; 2 January 2008, 15:50.
                      laureate 1.5l, albastru marin

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google