[Vand] 4 Cauciucuri Michelin Energy 185/65/R15 SH

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• [Vand] 4 Cauciucuri Michelin Energy 185/65/R15 SH

Asa cum spune titlul vand 4 bucati Michelin Energy 185/65/R15 rulate aproximativ 35.000-40.000 km pe masina din semnatura. Nici una din anvelope nu a avut/are pana sau alte probleme.

3 dintre ele sunt cele cu care a venit masina din fabrica si au dot-ul 2006
    1 bucata a fost procurata ulterior avand dot 2304 (am luat-o sh, e clar dupa dot, si am cautat pana am gasit una cu carne cam cata aveau si celelalte la vremea respectiva, tocmai ca sa nu existe diferente de uzura intre ele)

Am atasat si cateva poze cu anvelopele(de acum aproximativ 2 saptamani, inainte sa le dau jos de pe jante si sa le schimb cu unele de iarna).
    Se vede in poze dotul si uzura(zic eu). La cerere pot sa ma chinui sa le scot de sub dulapuri unde stau acum si sa le mai fac poze.
    Din aceleasi poze veti vedea ca sunt murdare pentru ca sunt exact cum erau cand le-am dat jos de pe jante ca sa le pun pe cele de iarna. Nu cred ca are vreo relevanta asta, in afara de look si nu cred ca dupa asta alegem anvelopele

Pret: 350 RON toate 4

Contact: preferabil pe thread, PM sau pentru rapiditate 0730.019.160

PS: anvelopele se pot vedea in Bucuresti - Dr. Taberei | De vandut valabil pentru Bucuresti-pentru provincie daca aveti drum prin Buc. sa le vedeti live si sa batem palma ca sa nu apara discutii ulterior ca in poze pareau nu stiu cum.
    Attached Files
    ex-Logan Ambition 1.5 dci Iunie 2006/RIP Dec 2011
    Dacia Duster Laureate 1.5 dci 110cp 4X4, ESP + whatever packs

Inca 4 poze cu fiecare dintre cauciucurile in discutie.
    Attached Files

Comment

cu tot cu jante ?
      Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

Nu am pomenit in anunt absolut nimic de vanzarea jantelor odata cu anvelopele, ba chiar am spus ca pozele au fost facute inainte de a da jos Michelin-urile si a pune pe jante niste cauciucuri de iarna(care acum sunt pe masina cu tot cu jante ).
        In concluzie va rog sa ignorati jantele din poze este vorba doar de vanzarea celor 4 anvelope.
        Nu a dat criza peste mine(chiar asa de tare ) incat sa vand jante de aliaj cu tot cu cauciucuri la pretul unor jante de tabla fara cauciucuri.

Edit: Pentru intrebarea daca nu vand jantele separat (am primit deja cateva mesaje de pe alte forumuri legate doar de jante) raspunsul este acelasi ca si acolo adica: momentan nu sunt interesat de vanzarea lor(mai ales ca acum le am pe masina impreuna cu anvelope de iarna asa cum spuneam putin mai sus)
        Last edited by god; 30 December 2009, 11:41.

Comment

[QUOTE][Nu am pomenit in anunt absolut nimic de vanzarea jantelor odata cu anvelopele, ba chiar am spus ca pozele au fost facute inainte de a da jos Michelin-urile si a pune pe jante niste cauciucuri de iarna(care acum sunt pe masina cu tot cu jante ).
          In concluzie va rog sa ignorati jantele din poze este vorba doar de vanzarea celor 4 anvelope.
          Nu a dat criza peste mine(chiar asa de tare ) incat sa vand jante de aliaj cu tot cu cauciucuri la pretul unor jante de tabla fara cauciucuri.

Edit: Pentru intrebarea daca nu vand jantele separat (am primit deja cateva mesaje de pe alte forumuri legate doar de jante) raspunsul este acelasi ca si acolo adica: momentan nu sunt interesat de vanzarea lor(mai ales ca acum le am pe masina impreuna cu anvelope de iarna asa cum spuneam putin mai sus)/QUOTE]

ma refeream dak vinzi si jantele bineinteles nu la pretu ala ...sry si sopr la vanzare
          Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

Imi cer si eu scuze(poate am fost prea acid) dar cam aia reiesea din intrebarea ta
            Sus cu ele.

La multi ani Logan Club!

Comment

Sus cu ele, 350 RON discutabil toate 4.

Comment

Sus cu ele va rog.

Comment

Cat mai sus...

Comment

35-40.000 km isi cam dau duhu in 5 maxim 10.000 km (depinde cum mergi cu ele).... dar totusi cati mai au pana la martorul de uzura? in conditiile in care au aproape 4 ani au aparut crapaturi pe suprafata de rulare?

Comment

Daca mergi din scart in scart da, cu siguranta isi dau duhul in 10.000km cum spui tu.
                      In a 2-a poza se vede martorul de uzura si cat mai e pana la el, la fel si in ultimele 4 poze atasate se vad destul de clar(dupa ochiul meu) martorul de uzura si ce mai e pe acolo(dupa ce se deschide poza, du-te in coltul stanga jos unde iti vor aparea 4 sageti si da click pe ele ca sa iti mareasca poza si sa iti apara la rezolutia la care am pus-o eu aici).
                      Nu am aparat de masura dar daca vrei pot sa le scot de la depozitare sa le mai fac poze - astept un pm daca esti interesat de acest capitol ca sa nu trag de ele degeaba
                      Nu am vazut nici o crapatura pe ele. (cu o rigla normala nu reusesc mare lucru de masuratoare pentru ca tot ce am prin casa nu incep fix de la 0, mai au inainte inca o bucatica de plastic care poate induce in eroare ulterior cand voi pune rigla pe ele si voi face noi poze)
                      Nu incerc sa pacalesc pe nimeni si nici nu ma imbogatesc de pe urma lor. Daca nu imi luam jante pe 16" pentru vara nu le vindeam.
                      Asa cum spuneam si mai sus, cui i se pare ca ar mai fi cazul de poze, astept pm si eventual va astept sa le vedeti/pipaiti/etc live fara nici o obligatie de a le cumpara(stau in Drumul Taberei).
                      Last edited by god; 11 January 2010, 02:15.

Comment

Update de pret: 300 RON cele 4 anvelope.

Comment

Sus cu ele.

Comment

Sus cu ele.

Comment

Maxim un 200 lei ar fi un pret echitabil. Nu mai poti rula mult cu ele

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google