POLITE ASIGURARI RCA --- A R D A F ...cea mai buna oferta de pe piata

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• POLITE ASIGURARI RCA --- A R D A F ...cea mai buna oferta de pe piata

pana la sfarsitul anului 2008 sunt agent de asigurari A R D A F ma refer la asigurarile RCA. Daca nu ati incheiat inca o polita RCA va stau la dispozitie cu raspunsuri la intrebarile dumneavoastra si ma deplasez oriunde in Bucuresti pentru incheierea politelor…

preturile sunt promotionale pana la 15. 01. 2008
    Asta e oferta:

Limitele de despăgubire în anul 2008:
    • Pentru pagubele materiale produse in unul si acelaşi accident, indiferent de numărul persoanelor prejudiciate:
    150.000 euro, echivalent in lei la cursul de schimb al pieţei valutare la data producerii accidentului, comunicat de Banca Naţionala a României
    • Pentru vătămări corporale si decese, inclusiv pentru prejudicii fără caracter patrimonial, produse in unul si acelaşi accident, indiferent de numărul persoanelor prejudiciate:
    750.000 euro, echivalent in lei la cursul de schimb al pieţei valutare la data producerii accidentului, comunicat de Banca Naţionala a României

daca incheiati RCA pe tot anul la ARDAF primit 50 % reducere la asigurarea obligatorie a locuintei... (polita de 20 euro o primiti la 10 euro)
    Suma asigurata este 20.000 EURO iar riscurile asigurate sunt cele catastrofice: cutremur, inundatie, alunecare si/sau prabusire de teren.

... Persoanele fizice pensionate beneficiază de o reducere cu 35% a primelor de asigurare în baza talonului de pensie sau a deciziei de pensionare.

... Persoanele cu deficienţe locomotorii, deţinătoare de motocicluri şi de autoturisme adaptate infirmităţii lor, inclusiv cele primite de acestea în folosinţă, probate cu documente justificative, beneficiază de o reducere cu 50% a primelor de asigurare.

up !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

oferta ramane valabila pana la 15 ianuarie

Comment

danutz_r are dreptate....cea mai buna oferta este la Ardaf....si eu tot la Ardaf mi-am facut RCA-ul, dupa ce am comparat ofertele pe "rca-ieftin.ro" . Nu este reclama, am postat link-ul, pt cei care au nevoie de RCA, sa compare ofertele...este un site ff util.

sigpic

Comment

tarifele raman neschimbate si dupa 15 ianuarie... adica cele mai mici din romania

Comment

Cred ca pt ARDAF am sa optez si eu,dar din februarie incolo
            Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

oricand...
              daca ai nevoie te ajutor o fac cu cea mai mare placere....

Comment

noua oferta RCA:

Comment

Comment

noile tarife RCA:

Comment

dupa 1 aprilie trebe sa`mi fac si eu rca`u ca expira...la ardaf cred ca o sa optez si eu

Comment

up

Comment

Dc spuneti ca ardaf are cea mai buna oferta? Eu am auzit ca daca te loveste unu` cu ardaf il bati pana iti da banii...

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google