SAL.Ma intereseaza un set de jante pe 16" sau 17" care sa se potriveasca pe logan.
Jante Pe 16 Sau 17
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Daca Evo Corse ti se par scumpe,poti sa le incerci pe astea care merg si pe logan,sunt si cu 4 prezoane 4x100
sau astea
Comment
-
Originally posted by raul31 View PostSAL.Ma intereseaza un set de jante pe 16" sau 17" care sa se potriveasca pe logan.
Eu acum as vrea sa-i pun suspensii sport si imi e sa nu atinga cu rotile astea mari, pt cine stie mai bine, un sfat ar fi bine primit.Multumesc
Nu mai posta consecutiv, ai la dispozitie butonul edit timp de 10 minute, nu mai folosi limbaj mirc si ai grija la offtopicLast edited by Guest; 13 September 2008, 19:04.
Comment
-
Alex..Ori nu conducem aceeasi masina ori eu nu sunt destul de sofer sa-mi dau seama ca motorul trage la fel cu cauciucuri late si jante pe 17 " .Eu am dimensiuni 215/45/17 si se simte acest lucru. (acum depinde si ce jante ai - daca ai de curse e posibil, ca-s mult mai usoare)
Trecand la cerinta Dlui Raul , tre sa ai in vedere faptul ca iti trebe sa stii cand vei achizitiona , faptul ca trebuie sa ai 4 x 100 dimensiunea la prezoane , in centru 60 mm , si indicat ar fi sa ceri inele de centrare ptr logan ! Exista topic in care ti se dau siteuri cu jante !
PS. Alex , pune si tu o poza cu jantele tale !
Alegere placuta !Last edited by Thejock3r; 13 September 2008, 18:54.sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
Comment