[Vand] Urmatoarele

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

cum a zis si alin eu sunt decat in weekend acasa, in rest luati legatura cu el. Sus cu cheile. mai am cateva bucati.
    zoom-zoom

Comment

up! mai am 9 chei necodate cu butoane. 50 lei bucata, sau 400 lei toate 9(1 e bonus). Pana vineri sunt plecat si nu am acces la net, pentru detalii luati legatura cu userul al!n.
      zoom-zoom

Comment

sus cu ele.
        zoom-zoom

Comment

un UP si de la mine....bafta la vanzare
          AG 64 P U F

Comment

multumesc cristi. oferta noua. 10 bucati la pretul de 450 lei(transport inclus)
            zoom-zoom

Comment

Bordul cu CI mai ai? si cat ceri pe el? E stock sau are modificari pe el?

Comment

bordul cu CI il mai am. e stock. a fost pe masina mea si l-am dat jos cand mi-am pus de prestige. la vremea aia nu prea erau persoane care stiau sa puna acele bine si am ales sa schimb ceasurile cu totul. nu a fost desfacut niciodata, si parca are 8050 km sau 8200 km. nu mai tin bine minte. pretul 170 lei + transport.
                zoom-zoom

Comment

Up! ceasurile s-au dat. vor pleca maine sau daca nu marti sigur la Kovy la Mures. sa le stapanesti sanatos. stoc nou: 12 chei la 50 lei bucata.
                  zoom-zoom

Comment

Azi am primit ceasurile. Cand mi-au dat pachetul la posta am ramas surprins. Era de doua ori mai mare pachetul decat bordul. Dar cand am despachetat atunci am vazut ca are 4 straturi de "invelis protector". Deci era bine protejat impotriva lovirii, caderii. Am incercat pe masina si merge foarte bine eram tot timpul cu ochi pe consumul instant. Acuma urmeaza sa corectez kilometrajul si sa schim ledurile.

Mersi si un mare UP de la mine.

Comment

Ma bucur ca esti multumit. A fost singura cutie mare pe care am gasit-o in casa(e de la fostul meu joc pe tv). Am vrut sa il imbrac in spuma de mare, sa nu se intample ceva cu el pe drum si sa ajunga in bune conditii.
                      zoom-zoom

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google