[Vand] Urmatoarele

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• [Vand] Urmatoarele

asa cum zice si in titlu am de vanzare:
    12 chei logan cu butoane necodate la pretul de 40 lei bucata(pentru toate negociem)
    aparat de bord 6002, cel cu CI, are ~ 8000 km, a fost pe masina mea 230 lei
    ornament cromat superior de la bara 30 lei
    fatada (cea de la bord) de laureate 20 lei
    paravanturi de logan pentru geamurile din fata 10 lei
    preturile sunt usor negociabile
    zoom-zoom

sus cu ele, cei care cumpara mai multe(ex: cheile + aparatul primesc reduceri)
    zoom-zoom

Comment

Paravanturile se lipesc cu banda dublu adeziva sau intra sub cheder???
      Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata!

Comment

le poti lipi si pe sub cheder, eu asa le-am avut puse pe masina, nu le-am mai pus clemele alea de sustinere
        zoom-zoom

Comment

Am inteles ... ms
          Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata!

Comment

sus cu ele. cheile sun noi, necodate. celelalte piese sunt de pe masina mea
            zoom-zoom

Comment

nu are nimeni nevoie de un aparat de bord cu CI? de chei necodate? veniti cu oferte ca preturile sunt negociabile
              zoom-zoom

Comment

deflectoarele aer fata, de cine sunt produse, ce scrie pe ele???

Comment

mi se pare ca dobre prod parca... au fost la mine pe masina le-am tinut un an si apoi le-am dat jos.dar cum i-am mai zis unui forumist si s-a suparat pe mine, cat cer eu si cu costul de transport fac cat un set nou...daca insistati pana la urma vi le trimit, eu le pusesem la vanzare ca poate le ia cineva de aproape, arges-bucuresti.
                  zoom-zoom

Comment

sus cu cheile si cu aparatul de bord. preturile sunt negociabile.
                    zoom-zoom

Comment

sus cu ele! nu vrea nimeni un aparat de bord cu CI? chei necodate cu butoane?
                      zoom-zoom

Comment

poti pune o poza cu : >> fatada (cea de la bord) de laureate 20 lei
                        From Miami 2 Ibiza
                        Voucher
                        http://i39.tinypic.com/302s7zr.png

Comment

uite si pozele cu ele, o mica observatie, imi cer scuze ca am omis, dar nu am stiut de ea.clema de prindere din partea stanga sus e rupta. probabil tata cand a dat-o jos a rupt-o si nu mi-a zis, ca am vazut ca e lipita bine, ca am tras de ea si nu a cedat.aparatul de bord l-am verificat si e ok. nu are nicio zgarietura.
                          Attached Files
                          zoom-zoom

Comment

up! aparat de bord ver.6002 200 lei si pentru cine cumpara toate cheile, 35 lei bucata.
                            zoom-zoom

Comment

sus cu ele! nu vrea nimeni un aparat de bord cu CI?
                              zoom-zoom

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google