Fratilor,nu aruncati banii pe geam.Loganu-i o masina misto tocmai pt. ca-i inalta si ajungi cu ea oriunde.niste amortizoare de calitate schimba radical comfortul,indiferent de starea drumului.am coborat-o io la un moment dat cu niste clame speciale,de coborat suspensia si-mi venea rau pe unde drumul era bun.
Suspensie reglabila KW pt. LOGAN - reducere 100Euro de la LOGtuning
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by bologu View PostFratilor,nu aruncati banii pe geam.Loganu-i o masina misto tocmai pt. ca-i inalta si ajungi cu ea oriunde.niste amortizoare de calitate schimba radical comfortul,indiferent de starea drumului.am coborat-o io la un moment dat cu niste clame speciale,de coborat suspensia si-mi venea rau pe unde drumul era bun.
Comment
-
Canta la alta masa si lasa-ne in pace cu sfaturi deastea. Eu am masina coborata si spun ca se merita din fiecare punct de vedere si nici nu e rigida
Comment
-
Inca nu s-au scos asa ceva STRICT ptr Logan. Sunt interesat ce alte masini mai de renume ( gen Renault , VW... ) are suspensia asemanatoare Loganului . In mod sigur s-ar gasi pneumatice care sa se poate instala ..sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
Comment