If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Suspensie reglabila KW pt. LOGAN - reducere 100Euro de la LOGtuning
arata bestial asa coborata,tare sunt curios de performante...
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Cred ca in primavara rosioara mea o sa fie coborata cu suspensie reglabila .
tare curios sunt sa vad cum se comporta...poate am ocazia sa ma dai o tura
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
pfff arata bestial.......pacat ca in romania nu poti merge cu ea asa de joasa......bine ca e reglabila.....asta nu e cumva suspensia de pe loganurile de cupa ADAC din germania....parca alea aveau KW
pai tre sa te duci la fiecare amortizor si invarti de robinet acolo pana cand ti se pare tie ca s-a lipit cu burta de asfalt. vezi ca tre sa rotesti la fiecare amortizor in mod egal altfel o sa fie dezechilibrata si o sa ai probleme. nu cred ca e asa dificil. cel putin asa cred ca se face!
Citroen C4 Coupe 1.6 hdi 110 cp 2006 rouge lucifer
interesanta treaba.. mi-ar surade si mie, dar cam scumpe bre taica.. cel putin momentan, deocamdafa masina ramane asa cum a fost ... mai strang ceva bani si cand m-oi apuca o fac vedeta...
pai tre sa te duci la fiecare amortizor si invarti de robinet acolo pana cand ti se pare tie ca s-a lipit cu burta de asfalt. vezi ca tre sa rotesti la fiecare amortizor in mod egal altfel o sa fie dezechilibrata si o sa ai probleme. nu cred ca e asa dificil. cel putin asa cred ca se face!
mdea. hai ca nu ar fo o problema chiar asa mare (cu toate ca este cam incomod), dar se poate regla asa pur si simplu sau trebuie ridicata pe cric si reglata?
pai cum ajungi la telescop ?poate merge doar daca dai roata jos...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment