Vand diverse piese si accesorii Logan si nu numai...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ma intereseaza daca ai si care ar fi pretul, bucsilor de la bara stabilizatoare si a bridelor metalice cu care se fixeaza de caroserie.

Comment

• Originally posted by adi-GVA View Post
      Ma intereseaza daca ai si care ar fi pretul, bucsilor de la bara stabilizatoare si a bridelor metalice cu care se fixeaza de caroserie.
      nu am in stoc momentan

Comment

• cod VIN si reperul sau reperele necesare. veti primi in cel mai scurt timp oferta concreta (preturile ofertate includ tva, nu includ taxe livrare pentru comenzi cu o valoare mai mica de 1000 Ron).

Comment

• cod VIN si reperul sau reperele necesare. veti primi in cel mai scurt timp oferta concreta (preturile ofertate includ tva, nu includ taxe livrare pentru comenzi cu o valoare mai mica de 1000 Ron).

Comment

• Salut! Ma intereseaza un set de huse pentru scaune (prefer ceva mai inchis), poze.
            ... restu' e logan

Comment

• @maryus_frt01 cauta pe site Dacia un model care iti place si iti fac oferta. Am toate modelele pentru orice Dacia (Logan, Mcv, Van, Pickup,Sandero, Duster)

Comment

• pentru aceste doua modele as dori sa stiu un pret (Dacia Logan berlina, fara airbag-uri laterale)
                Attached Files
                ... restu' e logan

Comment

• conducte pt redirectionare aer spate la picioare ai?
                  am gasit si 2 coduri , nu stiu daca sunt cele corecte,
                  am logan ph2
                  6001547204 si 6001547203

merci
                  Razvan

Comment

• cea din poza 2 este urata in realitate. este din material gri mai inchis peste care este aplicata "plasa". maine ma ut si iti zic la ambele. daca masina ta este albastra, o sa imi permit sa-ti arat maine un model care prinde culoarea.

Comment

• ok , arata-mi ce ai , as prefera ceva pe negru , sau mai inchis.
                      ... restu' e logan

Comment

• vezi la dealer la tine un set care se numeste Elegance (margini negre si mijloc gri inchis cu mici modele romb dispuse aleator de culoare negre). 6001998132.
                        azi iti fac pret.
                        prima poza care ai pus-o este un model pentru Sandero. exista si pentru modele cu banchete fractionabile cat si pentru banchete fixe. Pentru cele fixe nu bag mana in foc ca merg pe logan.

Comment

• suporti proiectoare pentru bara MCV ai ?
                          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• in stoc momentan nu,
                            6001549322 stg 20 ron
                            6001549321 dr. 19 ron

Comment

• Originally posted by chroma View Post
                              vezi la dealer la tine un set care se numeste Elegance (margini negre si mijloc gri inchis cu mici modele romb dispuse aleator de culoare negre). 6001998132.
                              azi iti fac pret.
                              prima poza care ai pus-o este un model pentru Sandero. exista si pentru modele cu banchete fractionabile cat si pentru banchete fixe. Pentru cele fixe nu bag mana in foc ca merg pe logan.
                              imi place. cat face?
                              ... restu' e logan

Comment

• Originally posted by racorazvi View Post
                                conducte pt redirectionare aer spate la picioare ai?
                                am gasit si 2 coduri , nu stiu daca sunt cele corecte,
                                am logan ph2
                                6001547204 si 6001547203

merci
                                Razvan
                                nu am, in plus ti-ar trebui aeroterma de dci (sa le mufezi) sau sa decupezi la tine (este de munca, dar se poate).

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google