If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Vand 2 masini Dacia 1310, inmatriculate, in stare de functionare, pentru cei care vor sa acceseze programul "RABLA". Ambele masini sunt ale aceluiasi proprietar.
Pretul este 60 mil. , avand in vedere ca cupoanele valoreaza 76 mil, zic eu ca este un pret mai mult decat rezonabil.
Pretul se negociaza.
Asta si intentionez sa fac, dar momentan nu stiu daca cuponul de la remat pe care il obtin va fi valabil cand va intra in vigoare faza cu cupoanele transmisibile(nenominale).
Stie cineva mai multe detalii?
Fiecare e liber sa faca ce vrea, dar totusi: care ar fi efortul tau? avand in vedere ca ai castiga 8 mil. Cine doreste, primeste cuponul cu care se duce direct la dealer, si face treaba. Asta da efort......
Vezi ca am auzit ca aceste cupoane vor avea un termen limita de valabilitate. Zic unii zvoneri ca se dicuta de trei luni, iar altii de sase luni. Asta tocmai pentru a-i forta pe proprietarii de rable sa fie mai maleabili... Nu va da nimeni, destul de probabil, mai mult de jumatate din pretul cuponului, daca se introduce acest termen limita... Si asta pentru ca sunt prea putini bani cash in piata ca sa fie destul de multi cei care isi permit sa puna diferenta pana la pretul de vanzare al unui autoturism, fie el si Logan. Gandeste-te ca pretul la un Logan cu motor de 1,4 cu minime dotari depaseste 7.000 EUR, adica 280.000.000 RON. Pai daca individul da trei cupoane de 114.000.000 RON pe care plateste 90.000.000 RON, inseamna ca pe el masina il costa 256.000.000 de RON. Ceea ce inseamna o reducere mult prea mica.
Acuma un sfat amical: cum se lanseaza programul cu tichetul, caseaza masinile si vinde cupoanele. Pentru ca nici macar jumatate din masinile care vor fi casate anul acesta nu vor produce cupoane urmate de cumpararea de masini noi. Iar daca luam in calcul si vanatoarea declansata deja de ARR si RAR impotriva vechilor dacii care inca mai circula pe strada, din iulie-august incolo vom asista la casari fara numar ale acestora. Si atunci valoarea unui cupon / tichet de casare va scadea ... spre 0.
Mersi pentru sfaturi, dar daca vrei sa folosesti cupoanele, nu e musai sa achizitionezi masina cu banii jos, se poate si cu credit, iar cupoanele le folosesti ca avans. In ceea ce priveste ofertele mele, nu imi fac probleme, am vb si cu ceva cunostinte care lucreaza la dealerul local , si sper sa rezolv problema.
Multa bafta. Numai sa nu uiti ca anul trecut, cand criza a fost mai moale ca acum, doar ceva mai mult de o treime din masinile (si fondurile) alocate programului rabla s-au vandut. Anul asta va fi sigur (mult?!) mai rau.
Daca vrei iti pot da una la 20 mil., asta pentru ca una este deja promisa(este ca si data, asteptam doar sa se dea ok pt inscrieri). Asa ca doar una mai este disponibila.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment