butoanele sunt incluse in kitt? la ce temp decupleaza releul?
[Vand] kit incalzire scaune auto
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by mike26ro View Postbutoanele sunt incluse in kitt? la ce temp decupleaza releul?
Originally posted by Piiticu View PostZice costi_21 : Am adus si cartere pentru scaunele de longan cu soclu pentru butoanele de actionare a incalzirilor. Pret 50 lei + taxele de transport in afara orasului craiova.
sigpic
Comment
-
Inainte sa comand un set pentru ambele scaune fata, m-ar interesa daca instalatia care se leaga in panoul de sigurante, trebuie sa o fac eu sau este cu totul. Daca trebuie cuplata prn intermediul unui releusau nu? Are in buton, cumva vreu tirirstor ce comanda decuplarea automata la trecerea de o anumita temperatura? Multumesc.
Si inca o chestie, ce mi-am adus-o aminte. Ce siguranta se foloseste, ce amperaj trebuie sa aiba?
Comment
-
-
Pai nu are rost sa te legi de bricheta. La mine pe panoul de sigurante am loc special pentru scaune incalzite. Pinul cu + (clema 15) este bagat deja. Trebuie sa bag doar un fir cu pin si sa introduc siguranta. Intrebarea era, ce valoare ar trebuii sa aiba siguranta? Eu cred ca 20A este suficient.Last edited by adicata2003; 15 February 2010, 18:14.
Comment
-
Originally posted by adicata2003 View Postinainte sa comand un set pentru ambele scaune fata, m-ar interesa daca instalatia care se leaga in panoul de sigurante, trebuie sa o fac eu sau este cu totul. Daca trebuie cuplata prn intermediul unui releusau nu? Are in buton, cumva vreu tirirstor ce comanda decuplarea automata la trecerea de o anumita temperatura? Multumesc.
Si inca o chestie, ce mi-am adus-o aminte. Ce siguranta se foloseste, ce amperaj trebuie sa aiba?
Astept comanda ta!
Originally posted by adicata2003 View Postpai nu are rost sa te legi de bricheta. La mine pe panoul de sigurante am loc special pentru scaune incalzite. Pinul cu + (clema 15) este bagat deja. Trebuie sa bag doar un fir cu pin si sa introduc siguranta. Intrebarea era, ce valoare ar trebuii sa aiba siguranta? Eu cred ca 20a este suficient.
sigpic
Comment
-
Saut
10A or fi suficienti,asta inseamna aproximativ 120w,20A aproximativ 240w,stie cineva husele ce putere au.Daca aflam puterea determinam si siguranta.Sau retistenta care o au husele,daca poate masura cineva care are cumparate si se pricepe.
I=U/R daca stim rezistenta ,rezulta curentul... 12V cu 3ohmi rezulta 4A
sau
P=U*I daca cunoastem puterea ,rezulta curentul I=P/U.
Comment
-
Salut.
DA,exista inca pt. masinile ce merg pt. Rusia si zonele mai reci.(mai ales pe dci-uri)
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Comment