Originally posted by Prestige2008
View Post
[Vand] kit incalzire scaune auto
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Prestige2008 View PostSaut
10A or fi suficienti,asta inseamna aproximativ 120w,20A aproximativ 240w,stie cineva husele ce putere au.Daca aflam puterea determinam si siguranta.Sau retistenta care o au husele,daca poate masura cineva care are cumparate si se pricepe.
I=U/R daca stim rezistenta ,rezulta curentul... 12V cu 3ohmi rezulta 4A
sau
P=U*I daca cunoastem puterea ,rezulta curentul I=P/U.
eu sunt de acord cu ce spui tu ... insa din fabrica acolo vine o siguranta de 20A. Totusi... cred ca nu degeaba au pus ei siguranta aceea acolo!
sigpic
Comment
-
Originally posted by Silviu View PostEu am primit pachetul. Totul a fost in regula.
Urmeaza sa le montez (nu mi-am comandat si carterele/carenele; am sa le adaptez pe cele existente).
S.
Comment
-
Originally posted by marx View Postpropun sa le cumpere crististreulea si sa ne delacteze cu un tutorial. pretul e beton dar cum facem cu butoanele ? unde le mintam ?
glumeam, dar am in plan incalzirea in scaune pentru zilele urmatoare. numai sa intre baniiDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
@grecu george: am vz prea tarziu ca butoanele nu au masca si o sa se vada urat taietura. comand carterele n-am ce face.
Legat de siguranta: in manualul de service spune 15A pentru incalzire ambele scaune fata. Deci 15A e de ajuns.
S.I have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
-
din pacate cu posta romana nu prea cred ca o sa mai lucrez, cel putin nu cand trimit cartere, mi s-au intors toate pachetele sparte, cica din cauza frigului si ca nu au fost ambalate corespunzator... sa-i ia naiba cu posta lor... ca eu nu mai trimit cu ei! Cei care au primit pachete de la mine pot spune cum sunt ambalate... si daca sunt necorespunzator... atunci ... mea culpa!
sigpic
Comment
-
eu am fost foarte multumit de cum ai trimis coletul prin posta romana, tot ce era in interiorul coletului era perfect intact la deschiderea lui, deci nici o reclamatie din partea mea, vina le apartine in totalitate celor de la Posta Romana.Recomand cu incredere pe costi_21, este un vanzator serios.......un UP si bafta la vanzare....Last edited by Piiticu; 20 February 2010, 10:36.
Comment
-
Originally posted by batranul70 View Posteu am legat pe bricheta acum 4 luni si nu am avut nici cea mai mica problema deci merge siguranta de 15 sau 20 A e ok si mai folosesc si bricheta de la masina pt camera de mers inapoi
sigpic
Comment
-
Sub tapiterie..LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
e chiar simplu de montat :P Tapiteriile se dau relativ usor jos daca demontezi scaunul de pe sina si-l scoti afara.
Daca ai airbag in scaun trebuie doar sa deconectezi mufa de sub scaun (ai grija sa nu ai contactul pus) si poti sa le desfaci linistit. chiar nu ai ce sa strici :-)
S.I have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
Comment