Originally posted by RnjiTzU
View Post
[Vand] kit incalzire scaune auto
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by cezar82 View PostAceste butoane se pot pune in locasul prevazut din fabrica prin taierea lui in carenaj?
Originally posted by eugenio_23 View PostSalut ! Cam cat m-ar costa (daca stii cumva!),,trimisul'' KIT-ului pana la BRAILA ?
sigpic
Comment
-
Sub scaunele din fata a sandelului meu sunt niste fire,cu o mufa verde.Eu credeam ca sunt trase pentru varianta cu airbaguri laterale.Cineva -undeva pe forum- zicea ca sunt pentru incalzire.Puteti sa ma lamuriti,care e situatia pana la urma? Daca intr-adevar sunt pentru incalzire,ajunge ca dupa montare sa pun o siguranta in tablou? Cam sunt in ceata,stiu...
Gata,am gasit raspunsul
Comment
-
Costi,in loc de carenaje,nu ai acea tavita care vine la consola din mijloc,cu locul pentru butoane? Si daca da,o oferta te rog pentru tavita+butoane? ,mersi
Am si eu o intrebare legata de montarea incalzirii: butoanele sunt/trebuie sa fie de impuls? Adica apesi odata si e ON,mai apesi odata si e OFF dar pozitia butonului e aceeasi? Cum e de exemplu butonul pentru dezaburirea lunetei?Eu nu am comandat butoanele originale (din varii motive).Pot monta de ex. butoane de geam electric? Mersi.
Aloooo nimeni?! Ajutati-ma va rog!
Comment
-
Originally posted by sanderizer View PostCosti,in loc de carenaje,nu ai acea tavita care vine la consola din mijloc,cu locul pentru butoane? Si daca da,o oferta te rog pentru tavita+butoane? ,mersi
Am si eu o intrebare legata de montarea incalzirii: butoanele sunt/trebuie sa fie de impuls? Adica apesi odata si e ON,mai apesi odata si e OFF dar pozitia butonului e aceeasi? Cum e de exemplu butonul pentru dezaburirea lunetei?Eu nu am comandat butoanele originale (din varii motive).Pot monta de ex. butoane de geam electric? Mersi.
Aloooo nimeni?! Ajutati-ma va rog!
sigpic
Comment
-
Salut, am primit de la tine cele 2 x kit incalzire scaune ... o sa pun pe viitor poze dupa ce le montez. Montarea se va face pe un bmw e30 cabrio coupe! Mersi mult, le-am probat si functioneaza perfect!!
P.S: pentru cei ce nu inteleg... probarea s-a facut cu ele tinute in mana ... puse pe borne
P.S2: nu le tineti in mana, o sa aveti o surpriza uratasigpic
Comment
-
Originally posted by fuguletz View PostSalut, am primit de la tine cele 2 x kit incalzire scaune ... o sa pun pe viitor poze dupa ce le montez. Montarea se va face pe un bmw e30 cabrio coupe! Mersi mult, le-am probat si functioneaza perfect!!
P.S: pentru cei ce nu inteleg... probarea s-a facut cu ele tinute in mana ... puse pe borne
P.S2: nu le tineti in mana, o sa aveti o surpriza urata
sigpic
Comment
Comment