si cum vremea se raceste... la mine cererea creste!
[Vand] kit incalzire scaune auto
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Foarte serviabil: am trimis datele, am vorbit la telefon, si am asteptat, si am asteptat,........Cand intr-un final am sunat sa vad daca mai trimite ceva, cica mai am un set si descompletat,etc.Daca asa intelegeti voi sa faceti afaceri,....
Multumesc, oricum,
Bafta la vanzare.Last edited by vali007; 19 January 2011, 14:28.Vand pasta Antigripanta Made in Germania
Comment
-
Originally posted by DB77AAA View PostCat ar costa un set trimis prin posta romana? Multumesc.
Originally posted by barzone View PostFoarte serviabil: am trimis datele, am vorbit la telefon, si am asteptat, si am asteptat,........Cand intr-un final am sunat sa vad daca mai trimite ceva, cica mai am un set si descompletat,etc.Daca asa intelegeti voi sa faceti afaceri,....
Multumesc, oricum,
Bafta la vanzare.
Originally posted by adicorbos View Postmai e valabil?
sigpic
Comment
-
Cum ziceti dvs.
Adica nu am sunat eu dupa 5 zile si mi-ai zis ca mai ai doar un set si ala dezcompletat?
Oricum, tu ai avut de pierdut, atunci am luat 5 seturi de la celalalt baiat si la pret mult mai ieftin.Si de ce ai raspuns asa de tarziu?
Am incheiat discutia, bafta la vanzare.Vand pasta Antigripanta Made in Germania
Comment
-
Originally posted by barzone View PostCum ziceti dvs.
Adica nu am sunat eu dupa 5 zile si mi-ai zis ca mai ai doar un set si ala dezcompletat?
Oricum, tu ai avut de pierdut, atunci am luat 5 seturi de la celalalt baiat si la pret mult mai ieftin.Si de ce ai raspuns asa de tarziu?
Am incheiat discutia, bafta la vanzare.
Originally posted by boris View Postai revenit din concediu ? mai ai pe stoc kitu complect + cartere ?
sigpic
Comment
Comment