Cele mai mici preturi de pe piata.
RCA, CASCO, Asigurari De Locuinta - GALATI Si BRAILA
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Anunt valabil in continuare.
Contact
0742130211 (Orange)
0729981719 (Vodafone)
YM sibi_ro
Mail cosmin_sibiceanu@yahoo.comLast edited by ans; 30 May 2011, 14:27.
Comment
-
Anunt valabil cu cele mai mici preturi.
Nu uitati de asigurarea obligatorie de locuinta al carui termen limita de incheiere s-a mai prelungit putin pana pe 6 august.
Preturi pentru PAD-uri este de minim 18 euro pentru apartamentele si casele ( cu structura din caramida si beton) pentru o suma asigurata de 21000 de euro imobilul si 2100 bunurile( sumele asigurate pot creste daca se vrea, pretul poltei crescand si el). Pentru case din paianta(casele de tara in special sau chiar casele mai vechi de la oras) pretul este de 10 euro.
Riscurile asigurate pentru politele PAD din prima categorie (cele de la minim 18 euro) sunt:
- cutremur
- inundatie din cauze naturale
- alunecare teren
- furtuna
- incendiu
- trasnet
- explozie
- caderea aparatelor de zbor pe locuinta
- caderea accidentala a unor corpuri(stanci, copaci, sau orice obiecte asemanatoare care nu sunt parte a bunului asigurat)
- lovirea accidentala si neintentionata din exterior a locuintei asigurate si a gardului ce o imprejmuieste de catre vehicule rutiere altele decat cele apartinand asiguratului
- bom sonic
- fenomene atmosferice :grindina, ploi torentiale , uragan, vijelie, tornada. Sunt despagubite inclusiv efectele indirecte cauzate de patrunderea apei prin sparturile si rupturile provocate acoperisului peretilor usilor si ferestrelor prin manifestarea violenta a fenomenelor atmosferice.
- greutatea stratului de zapada de gheata sau avalansa
- avarii accidentale ale instalatiilor de apa
- furt prin efractie, prin acte de talharie, prin folosirea cheilor originale
- vandalism
La cele de 10 euro exista si varianta cu ceva mai multe riscuri decat baza( cutremul, alunecari de teren si inundatii) dar la o un asigurator nu prea ok si eu unul nu as recomanda. La cerere se face.
Pentru RCA am nevoie de date( cnp, serie sasiu, nr inmatricualre, capacitatea cilindrica, masa maxima admisa, numarul de locuri). Fara date nu am cum sa fac o calculatie exacta.
Pentru Casco am nevoie de mai multe date, pentru cei interesati trimit pe mail sau messenger cu un mic tabel care trebuie completat.
Pentru orice detaliu va stau oricand la dispozitie la telefon, mail, messenger.
Contact
0742.130.211 (orange)
0729.981.719 (vodafone)
Mail cosmin_sibiceanu@yahoo.com
Yahoo messenger sibi_ro
Comment
-
Originally posted by ans View PostAnunt valabil cu cele mai mici preturi.
Nu uitati de asigurarea obligatorie de locuinta al carui termen limita de incheiere s-a mai prelungit putin pana pe 6 august.
Preturi pentru PAD-uri este de minim 18 euro pentru apartamentele si casele ( cu structura din caramida si beton) pentru o suma asigurata de 21000 de euro imobilul si 2100 bunurile( sumele asigurate pot creste daca se vrea, pretul poltei crescand si el). Pentru case din paianta(casele de tara in special sau chiar casele mai vechi de la oras) pretul este de 10 euro.
Riscurile asigurate pentru politele PAD din prima categorie (cele de la minim 18 euro) sunt:
- cutremur
- inundatie din cauze naturale
- alunecare teren
- furtuna
- incendiu
- trasnet
- explozie
- caderea aparatelor de zbor pe locuinta
- caderea accidentala a unor corpuri(stanci, copaci, sau orice obiecte asemanatoare care nu sunt parte a bunului asigurat)
- lovirea accidentala si neintentionata din exterior a locuintei asigurate si a gardului ce o imprejmuieste de catre vehicule rutiere altele decat cele apartinand asiguratului
- bom sonic
- fenomene atmosferice :grindina, ploi torentiale , uragan, vijelie, tornada. Sunt despagubite inclusiv efectele indirecte cauzate de patrunderea apei prin sparturile si rupturile provocate acoperisului peretilor usilor si ferestrelor prin manifestarea violenta a fenomenelor atmosferice.
- greutatea stratului de zapada de gheata sau avalansa
- avarii accidentale ale instalatiilor de apa
- furt prin efractie, prin acte de talharie, prin folosirea cheilor originale
- vandalism
La cele de 10 euro exista si varianta cu ceva mai multe riscuri decat baza( cutremul, alunecari de teren si inundatii) dar la o un asigurator nu prea ok si eu unul nu as recomanda. La cerere se face.
Pentru RCA am nevoie de date( cnp, serie sasiu, nr inmatricualre, capacitatea cilindrica, masa maxima admisa, numarul de locuri). Fara date nu am cum sa fac o calculatie exacta.
Pentru Casco am nevoie de mai multe date, pentru cei interesati trimit pe mail sau messenger cu un mic tabel care trebuie completat.
Pentru orice detaliu va stau oricand la dispozitie la telefon, mail, messenger.
Contact
0742.130.211 (orange)
0729.981.719 (vodafone)
Mail cosmin_sibiceanu@yahoo.com
Yahoo messenger sibi_ro
Comment
-
Anunt valabil in continuare cu cele mai mici preturi. Livrare gratuita in Galati si Braila.
Contact
0742130211
cosmin_sibiceanu@yahoo.com
YM sibi_ro
Comment
-
despre casco
In primul rind daca nu am postat unde trebuie imi cer scuze.Am un logan din 2010 cu full casco la ASTRA (acopera si vandalism)si zilele trecute am gasito in parcare zgiriata pe ambele usi si aripa fata din partea dreapta,intrebarea se pune cei de la casco imi vor vopsi cele doua usi si aripa????
Comment
Comment