RCA, CASCO, Asigurari De Locuinta - GALATI Si BRAILA

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• RCA, CASCO, Asigurari De Locuinta - GALATI Si BRAILA

Sunt agent la o societate de brokeraj din Galati si pot incheia rca, casco, asigurari de locuinte....si cam tot ce se poate asigura in general( mai putin asigurari de viata unde va pot recomanda pe altcineva).

Pentru o calculatie cat mai exacta la pretul RCA am nevoie de:

- tipul autovehiculului
    - capacitatea cilindrica, masa totala( in cazul autoutilitarelor), numarul de locuri( in cazul microbuzelor si autocarelor)
    - CNP in cazul persoanelor fizice sau CUI in cazul firmelor
    - numarul de identificare ( pentru a verifica numarul de daune) sau seria si numarul politei rca vechi.
    - localitatea in care e inscris autovehiculul
    - marca autovehiculului

Pot face calculatie si numai stiind varsta, punand eu un numar de identificare de la alta masina, dar pentru un pret cat mai exact e mai bine datele reale.

Pentru casco am nevoie de pretul de noua al masinii( daca nu e mai veche de 3 ani) si in principiu de datele de mai sus, necesare si pentru rca.

Pentru alte tipuri de asigurari nu ezitati sa ma contactati.
    Imi puteti lasa datele aici, PM, telefon sau mail cosmin_sibiceanu@yahoo.com. Cel mai sigur pe mail care il verific de cateva zeci de ori pe zi.
    Ma deplasez in Galati si Braila la domiciliul/ locul de munca al clientului. De asemenea imi puteti lasa un numar de telefon si va voi contacta eu in cel mai scurt timp. Reduceri pentru cei fara daune si pentru cei care incheie asigurarea pe 12 luni.

Contact YM sibi_ro
    Telefon 0742130211
    Mail cosmin_sibiceanu@yahoo.com

Un pret pentru pentru motorizari 1.2-1.4 este de 297 lei la an pentru persoanele fizice care nu au avut nici o dauna in ultimul an.
    Last edited by ans; 27 January 2010, 11:45. Reason: Automerged Doublepost

Un pret pentru pentru motorizari 1.2-1.4 este de 297 lei iar pentru 1.4-1.6 este de 405 lei.
    Preturi sunt pentru polite pe 24 de luni si fara daune.

Comment

M-ar interesa si pe mine un RCA pentur Logan 1.6 mpi (1599 cc), din 2008.

Nu am avut daune cu ea.

Mentionez ca sunt pensionar, se face vreo reducere?
      sigpic

Comment

@iamagi, ai PM.
        Scuze de raspunsul tarziu dar au fost ceva probleme cu sistemele de calcul ale politelor.

Comment

Preturi foarte mici

Pentru Galati
          - Logan 1.4 -- 157 lei pentru 6 luni
          - Logan 1.5 dci si 1.6 -- 214 lei

Pentru Braila
          - Logan 1.4 -- 148 lei ( varsta proprietar peste 29 de ani inclusiv)
          - Logan 1.5dci si 1.6 -- 214 lei(varsta proprietar pentru 29 de ani)

Preturile sunt pentru 6 luni si pentru cei fara daune.
          Pentru detalii, preturi alte judete, etc nu ezitati sa ma contactati. Pe 15 febr se vor schimba un pic preturile, speram nu cu mult.
          Last edited by ans; 13 February 2010, 11:55.

Comment

s-au schimbat preturile pt rca?un pret pentru logan 1.4 pe perioada de 6 luni si 1 an

Comment

@lungu Dan, scuze de intarziere dar in weekend nu am deschis calculatorul decat la nevoie si nu am mai intrat aici pe forum.
              Pretul este de 165 pentru 6 luni si 326 pentru 1 an.

Pentru cei din tara trimit politele gratuit prin posta.

Pentru cei din Galati ma deplasez la domiciliul clientului. Pentru Braila am inceput sa trimit prin posta pentru din cauza faptului ca ieftinirea politelor nu-mi permite deplasarea. Am avut cateva cu pensionar + logan 1.4 unde pretul era foarte mic si practic nu-mi amortizam nici deplasarea pana la Braila. In principiu ma deplasez si la Braila fara probleme dar...atunci cand polita este de genul 120 de lei prefer sa o pun prin posta si ajunge direct la adresa.
              Last edited by ans; 22 February 2010, 11:59.

Comment

mersi pentru informatie si numai bine

Comment

la ce firma se face asigurarea si un pret pt 1.6 pe 6 luni si 1 an.Mersi

Comment

@lungu Dan, cu placere

@batranul70, eu colaborez cu toti asiguratorii deci daca sunt preferinte eu ma conformez. Eu merg pe cea mai mica cotatie, indiferent de capacitate.
                    Preturile sunt 220 lei/ 6 luni fara daune si 418 /12 luni tot fara daune. Pentru pretul la 12 luni nu sunt foarte sigur...s-ar putea sa gasesc ceva mai mic. Maine dupa ce revizuiesc preturile te anunt daca am gasit pret mai mic. Ambele cotatii sunt la Euroins.

Am rugamintea pentru cei care vor cotatii de preturi sa specifice macar varsta si localitatea. Preturile difera dupa localitate, uneori dupa varsta si dupa bonus malus. De exemplu preturile difera Galati - Braila. Galatiul e considerat zona cu risc mai mare de accident.

Cateva clarificari asupra bonus-malus:

Bonus se da numai atunci cand masina este pe numele actualului proprietar de cel putin 12 luni( in care nu a avut dauna). Bonus se da atunci cand CNP-ul si seria de sasiu a masinii au fost "impreunate" timp de minim un an fara nici o dauna. Daca aveti masina de mai putin de 12 luni nu se va acorda bonus. Au venit clientii la mine suparati ca vecinului i-am luat mai putin si a trebuit sa duc putina munca de lamurire pentru a intelege de ce el a platit un pic mai mult.
                    De asta, cum am scris si in primul post rugam CNP, serie sasiu si localitatea eventual ca sa pot da un pret cat mai exact.

Malus se tine cont atunci cand se face 1, 2, 3 sau mai multe daune. La o dauna creste pretul politei cu 30% fata de standard, la 2 daune procentajul este de 80%(parca) si la 3 sau mai multe minim 100%.

Pentru orice alt detaliu va stau la dispozitie.

Comment

ans imi poti spune un pret la 1.5 dci ? nu am avut daune
                      metionez ca vreau pt rca...pe un an...imi expira pe 2 aprilie
                      mersi

Comment

@andrei_ro, momentan un pret pentru tine este de 418 lei / 12 luni. E prea devreme sa-ti spun un pret exact pentru cand ai tu nevoie. Pana pe 2 aprilie cu siguranta preturile se vor mai modifica. Deci asta e un pret informativ si aplicabil acum.
                        Undeva pe 29 martie iti voi trimite eu un PM sa-ti dau un pret exact si toate detalii. Daca doresti sa-mi lasi pe PM un numar de telefon te pot suna tot in jurul datei de 29 martie.

Cele mai mici cotatii de pe piata.

Pentru Galati si Braila ma deplasez la domiciliul clientului gratuit.

In tara trimit gratuit polita cu plata ramburs. In prealabil trimit si o copie o politei pe mail.
                        Last edited by ans; 23 February 2010, 12:11. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Pentru Galati si Braila ma deplasez la domiciliul clientului gratuit.

In tara trimit gratuit polita cu plata ramburs. In prealabil trimit si o copie o politei pe mail.

Comment

Reduceri

Am mai aparut mici reduceri.

Pretul pe 6 luni pentru logan 1.4 este de 165 lei
                            Pretul pe 6 luni pentru logan 1.5dci si 1.6 este de 203 lei

Preturile pentru 12 luni sunt un pic sub pretul la 6 luniX2. Pentru alte cotatii nu ezitati sa ma contactati.
                            In Galati si Braila ma deplasez gratuit la domiciliul clientului.
                            In tara trimit polita gratuit prin posta cu plata ramburs. In prealabil trimit o copie a politei pe mail.

Contact
                            0742130211
                            YM sibi_ro
                            Mail cosmin_sibiceanu@yahoo.com

Last edited by ans; 26 February 2010, 13:58. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Pentru detalii nu ezitati sa ma contactati.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google