Anunt valabil.
RCA, CASCO, Asigurari De Locuinta - GALATI Si BRAILA
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Preturi mici pentru toate buzunarele.
Anunt valabil.
Contact
0742.130.211(orange) / 0729.981.719(vodafone)
YM sibi_ro
Mail cosmin_sibiceanu@yahoo.com
Comment
-
Originally posted by ans View PostPreturi mici pentru toate buzunarele.
Anunt valabil.
Contact
YM sibi_ro
Comment
-
@catalinnyk, pentru casco am nevoie de mai multe detalii:
- varianta de Logan si eventualele optiuni peste varianta. Daca stii pretul de nou al masinii este si mai bine.
- numarul de kilometrii din bord
- cam cati kilometri parcurgi anual
- starea civila
- daca vrei cu sau fara fransiza. In principiu fransiza e de 100 de euro per dauna
- daca vrei full casco(vandalism, furt..etc)
- daca ai vreun asigurator preferat(astra, ardaf, generali...etc). Sfatul meu aici e sa mergi pe raportul calitate-pret cel mai bun nu neaparat pe cel mai ieftin.
- tipul de casco. Acum Astra a scos un tip de Casco numit CascoEconom care are aceleasi caracteristici ca cel clasic numai ca reparatia se face cu piese noi, aftermarket(deci nu originale de producator), compatibile. Pretul este mai decent si se recomanda mai ales masinilor iesite din garantie sau cu o vechime mai mare de 3 ani.
Un calcul sumar, dar nu cu date exacte pentru un Ambition 1.6 cu valoare de nou de 9080 de euro cu CascoEconom(full casco) la Astra cu fransiza 0 ar fi undeva la 300 euro cu plata trimestriala. Pentru un calcul cat mai exact am nevoie de datele de mai sus. Imi poti lasa pe PM toate datele cat si un numarul de contact(un id de mess ceva) in caz ca mai am nevoie de alte date.
@spulbercris, pentru tine pretul este de 327 lei asta daca ai masina de cel putin 12 luni si daca nu ai avut daune in ultimul an.
Comment
-
In continuare cele mai mici preturi de pe piata.
Daca gasiti pret mai mic decat al meu(demonstrabil) returnez de doua ori diferenta.
Contact
YM sibi_ro
Comment
-
Am nevoie de mai multe date pentru o calculatie cat mai exacta.
- numarul de km din bord
- numarul de km care ii efectuezi anual(aproximativ)
- daca esti sau nu conducator unic
- daca esti casatorit si daca ai copii minori(unele societati cer si lucrurile astea)
- daca vrei cu sau fara fransiza
- daca vrei full casco(vandalism, furt) sau doar avarii
- daca vrei cu plata integrala sau in rate(trimestrial, semestrail, lunar)
- daca ai un asigurator preferat
Trimite-mi te rog toate datele astea pe PM sau mail si revin in cel mai scurt timp cu un pret.
Intre timp , sus cu asigiurarile.
Comment
Comment