Originally posted by mihai.gigi
View Post
vand pleoape faruri dacia logan
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by prostreet tuning View Postfirma Pro Street Tuning vinde pleoape faruri dacia logan .pleoapele sunt de calitate superioapa turnate in matrite dublupresate,astfel pleoapele sunt finisate pe ambele parti si se potrivesc perfect pe farul masinii.
pretul este fix de 40 ron+taxe postale.
cu siguranta exissta pleoape ma ieftine !!!parerea mea este ca nu asta conteaza!!cu respect Robert.
Comment
-
@prostreet tuning
Ma scuzi daca nu am inteles corect din poza dar zona care am marcat-o reprezinta o zona unde nimeni pana acum nu a reusit sa alinieze perfect aripa cu terminatia pleoapei (este mai sus decat terminatia aripii), ceea ce ma face inca sa ezit inca sa achizitiona o pereche.
Nu imi dau seama daca este doar o problema de montaj sau de fabricatie.
CIMG5046.JPG Nu stiu cum ar arata in poza, daca poza s-ar face din dreptul oglinzii laterale... si nu din fata, pentru a se vedea/urmari si linia aripii.
Comment
-
Originally posted by Adriann View Post@prostreet tuning
Ma scuzi daca nu am inteles corect din poza dar zona care am marcat-o reprezinta o zona unde nimeni pana acum nu a reusit sa alinieze perfect aripa cu terminatia pleoapei (este mai sus decat terminatia aripii), ceea ce ma face inca sa ezit inca sa achizitiona o pereche.
Nu imi dau seama daca este doar o problema de montaj sau de fabricatie.
[ATTACH]11701[/ATTACH] Nu stiu cum ar arata in poza, daca poza s-ar face din dreptul oglinzii laterale... si nu din fata, pentru a se vedea/urmari si linia aripii.Attached Files
Comment
-
Originally posted by prostreet tuning View Postin poza asta se vede bine ca pleoapele acopera calumea semnalizarea
Poate nu am zis eu bine, dar asa zisa problema care ma deranjeaza pe mine este ca in zona incercuita de mine farul are deja o ridicatura care il aliniaza la aripa si cand se vine cu peoapa peste acea ridicatura se inalta si mai mult fata de linia aripii si privita din dreptul oglinzii laterale spre in fata se vede ca un ados cu care eu nu prea ma impac.
Nu imi dau seama cum s-ar rezolva asta, poate o portiune mai subtire in zona respectica sau sa se ajusteze plasticul farului ......chiar nu imi dau seama cum s-ar rezolva.
Pe poza care ai atasat-o se vede de asemenea acea zona, aici prin faptul ca este marginea pleoapei incerciuta mai luminoasa, adica pentru ca este mai sus decat aripa primeste mai multa lumina.
Sper ca m-am facut inteles.Attached Files
Comment
-
in partea farului,pleoapa e intr-una si intra sub far...pe cand la semnalizator e exact marginea...tre sa fac o poza sa iti arat mai bine...
semnalizatorul se termina direct pe aripa,deci pleoapa vine undeva la un nivel mai ridicat decat semnalizatorul si automat la alt nivel cu restul farului...Last edited by Cristi_Xp; 7 February 2008, 14:33.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by Cristi_Xp View Postin partea farului,pleoapa e intr-una si intra sub far...pe cand la semnalizator e exact marginea...tre sa fac o poza sa iti arat mai bine...
semnalizatorul se termina direct pe aripa,deci pleoapa vine undeva la un nivel mai ridicat decat semnalizatorul si automat la alt nivel cu restul farului...
Cum se mai zice "Din dilema asta nu veti iesi".
Comment
-
pai nu ai cum sa pui pe semnalizator pleoapa ca sa nu iasa peste aripa...ca deja farul are acelasi nivel cu aripa...eventual sa fie super subtire pleoapa in zona aia ...extrem de subtire...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by Adriann View PostOk, pentru un bolav ca mine cu alinierea, mai astept si alte variante de pleoape.
Multumesc de lamuriri.Last edited by Cristi_Xp; 16 February 2008, 03:12.
Comment
-
Originally posted by prostreet tuning View Postparerea mea este ca nu ai cum sa obtii alinierea de care vorbesti credema ca am facut tot posibilul si degeaba.daca vrei ceva mai adevarat un bad-boy look ar fii solutia.
PS: Loganul alb m-a impresionat in mod placut si pe mine.
Comment
-
Originally posted by benny_2008 View PostSalut baietii !!! For : ProStreet ... 1. Cu ce firma de curierat trimiteti ?
2. Un Kitt Tuning Logan se poate achizitiona dela firma respectiva ??
Cu respect ;) !!!:Cap:
pleoapele se pot trimite cu fan curier ce costa aprox 30 ron 2 zile max ,si cu posta o saptamana la 7 ron
da poti achizitiona de la noi unul din kiturile noastre.in curand vaom scoarte al treilea body-kit care va avea un pret mai prietenos decat loganul alb(exclusive)
Comment
Comment