If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
vand un logan absolut nou.masina va fi achizitionata prin programul rabla in primavara asta.ofer reducere fata de pretul real al masinii.
pot comanda masina in functie de preferintele clientului si o poate ridica personal de noua din timisoara.
tel. 0722 776 778
pentru mine e o loterie simpla.cumpar un logan pe gustul clientului daca gasesc client iar daca nu gasesc doritori ramane pentru tatal meu.
pentru ca cineva a intrebat ce mai pot castiga lao masina de 8900-9500euro pe pm am sa raspund tot aici.
pot cumpara un preferance care sa il vand la pret de ambiance.asta in afara de vreo reducere sau promotie posibila oferita de dacia.in general am vazut ca nu prea au promotii.ma gandeam la logan ca este posibil achizitionarea unei masini incepand de la 5900euro varianta cheala.am vazut ca laureat de 1.4mpi de 75cp costa vreo 8200euro.la pretul asta incep si ofertele altor firme.
fiat linea 9500euro(abs+ebd standard si aer conditionat de serie)
peugeot 206+ cu aceleasi dotari minime
fiat grande punto in 3 usi e chiar 7500euro
e o idee si asta dar nu stiu la ce pret se vand si daca se vor cauta bonurile.daca as lua 6000 pe 3 bonuri as vinde doar aceste bonuri dar in cazul in care se vor vinde foarte ieftin prefer sa cumpar o masina la care sa am o reducere mare si care sa ramana in familie.
eu zic ca ai sa gasesti sa le dai pe toate undeva intre 5000-6000 lei... ;) adica eu unul as da banii astia daca as vrea sa-mi cumpar o masina noua, ca practic as castiga aproape 1500 euro... ;) si tu la fel de altfel...
Masinile au devenit ca niste accesorii de imbracaminte, fara de care te simti nesigur, dezgolit si incomplet.
ID: cipry263
astazi am ridicat masina de la dacia.
preferance 1.2 16v 75cp cu halogene in bara
a costat 7300euro si taxa o platesc zilele astea dupa ce vine cartea de identitate.e vreo 15 milioane taxa de inmatriculare.
masina este parcata in timisoara si poate fi contactat tatal meu la tel 0722169925
da care e faza cu portbagaju fara emblema de la motorizare ca am mai vazut prin oras da am crezut ca si lau facut ei ...se poate comanda asa sau la 1.2 16v asa se da? ca vad ca nici pe capacul de la motor nu scrie nimic?
@danny, nu prea ai urmarit stirile in ultima perioada. din iarna, pe logan, indiferent de motorizare si varianta nu se mai pun embleme cu motorizarea si nici nu se pot comanda ulterior. deci asa sunt din fabrica, nu sunt dezlipite dupa cumparare.
azi am fost sa ridic masina si nu am modificat nimic la ea.arata bine chestia aia de cauciuc sub masina.e pentru aerodinamica cred.am vazut si pe sandero idem.sigla in spate nu avea.pe motor la fel nu scrie renault.
are revizia obligatorie la 20000km sau un an.garantie 4 ani in limita a 100.000km.am intrebat la garantie daca iese trenul de rulare sau altceva mai repede si cica am 4 ani din bara in bara fara smecherii precum la fiatul meu linea unde am 3 ani dar directia si suspensia doar 45.000km.Avand in vedere starea drumurilor au curaj sa ofere 4 ani
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment