Toba Finala

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Toba Finala

vand toba finala am avut o montata pe masina mai trebuie prins un suport pt tampon pe ea si merge pusa pe masina, se aude un huruit misto, nu paraie sau altceva pret 200 ron neg tel 0745144909
    Attached Files

Toba finala este Zapatinas Racing.

Mai am de vanzare si 4 fete de portiera de logan prestige, au fost date jos fiindca le am schimbat cu unele de ph2 , sunt complete, adica cu 4 manere gri, capace boxe, scrumiera pe portiera spate, imi lipseste un singur capacel care vine la tija de la inchiderea centralizata am doar 3 buc. nu sunt zgariate, sau mai stiu eu altceva. Numai bune de pus pe masina. Pret 300 ron.
    Attached Files

Comment

da de ce schimbi toba? ca din poze arata bine!! ai gasit ceva mai de calitate? pune un video te rog!
      sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/newthread.php?do=newthread&f=6

Comment

baga sunet sa fie cat mai convingator

Comment

ofer 200 lei plus transport bineinteles pentru fetele de usi

Comment

Am pus toba originala inapoi , am fost plecat din localitate si nu ma pot obisnui nici eu nici sotia cu sunetul pentru cine nu il deranjeaza este ok . nu am nici o inregistrare cu sunetul facut de toba se aude bine bine.....se aude un huruit , nu paraiala ca la altele eu am motor de 1.4
            Ultimul pret la toba 170 roni iar fetele de portiera nu au nici un defect nimik.... ultimul pret si la ele 270 roni

Up...!! Nimeni interesat..!!!
            Last edited by gorgoo; 6 February 2010, 20:47. Reason: Automerged Doublepost

Comment

sal

Eu sunt interesat,am tot Lgan PRESTIGE si am una din ele lovita.Vezi ca ai PM.

Comment

Fetele de portiera s au vandut ,sa ajunga cu bine la destinatar si sa le stapaneasca sanatos ``Prestige2008`` mai ramane toba finala.......nimeni interesat....

Update de pret 150 roni pentru toba finala ......se aude super bine....nimeni!!!!!!!!
                Last edited by gorgoo; 9 February 2010, 13:51. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Up

Up pret bun nu vrea nimeni!!!

Comment

up din nou poate vrea cineva....

Comment

Multumesc,am primit fetele de usa,foarte multumit.
                      Bafta la vanzarea.

Comment

Originally posted by Prestige2008 View Post
                        Multumesc,am primit fetele de usa,foarte multumit.
                        Bafta la vanzarea.
                        multumesc frumos si eu O zi buna

Comment

niste cd uri si niste jante.....o toba.....criza frate...!!

Vand doua roti logan una are cauciuc barum brilliantis 185/65/15 noua este roata de rezerva, si una cu cauciuc good year arata bine nu a fost lovita sau altceva pret pentru amandoua rotile 250 fix sau 150 pe bucata

toba finala logan tuning...se aude super pret 120 roni

1 - pioneer deh-2100ub cu usb frontal,mp3, sanie, iesire rca pret: 250 fix
                          2- pioneer deh-p6000ub cu usb in spate, mp3 ,iesire subwoofer,rca pret:300fix
                          3-pioneer deh-2800mpb mp3,iesire rca pret: 180
                          4- sony cdx-a250 mp3,iesire rca pret : 250
                          5- kenwood kdc-w6031 fata se rabateaza elecric,mp3, iesire subwoofer ,rca pret: 250
                          6-audiola dvx793rds/usb usb,card sd,iesire subwoofer,rca uri, iesire video, citeste dvd uri ,mp3,vcd,mpeg4,cd, mai multe. pret: 170

Dati un search pe google si le vedeti specificatii si poze nu sunt lovite sau zgariate , doar prin zona casetofoanele nu le trimit prin curierat ca nu prea au grija astia de ele

Comment

eu as vrea toba dar peste o luna tocmai...deocamdata am masina in service.

Comment

Originally posted by Bambucea View Post
                              eu as vrea toba dar peste o luna tocmai...deocamdata am masina in service.
                              daca mai este pana atunci te servesc

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google