If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Se vinde un kit tuning original pentru Dacia Logan
kitul contine: -2 praguri
-2 coltare
-1 difuzor spate
pret 650 ron fix , kitul este original , se trimite doar prin curierat, astept oferte
ca sa fie transparent totul nu cum faceau altii ca negociau prin pm sa raspuns in postul asta la toti: -kitul e nevopsit , negru am vazut eu ,
-pt Keanu pretul pe kit, ultimul pret este 600 ron platesti tu transportul prin curier; daca vrei difuzor+coltare pret- 400 ron;
-praguri pentru ceilalti useri 280 ron;
-transportul e platit de cumparator; nr meu de tel il puteti cere prin pm; numai bine;
-intrebari, cerinte, tinem legatura; putem sa vorbim de acum seara pana duminica spre seara pe tel, nu o sa am acces la net pana atunci, numai bine.
este doar un singur kit tuning preturile le-am afisat mai sus exista doar un singur difuzor acela din kit, nu mai poate face rost de alte elemente, numai bine
cine doreste , cine pofteste, sus cu kitul!
Last edited by adyxzz; 13 February 2010, 17:28.
Reason: Automerged Doublepost
difuzorul separat nu se vinde, doar praguri, coltare+difuzor preturile sunt sus;
-ultima strigare!!!!! sus cu kitul.....
nimeni nimic, haideti fratilor e kitul original nu din fibra sau contrafacut, 600ron e chiar asa mult? stiati cat ii in mod normal kitul nu? pentru piese originale nu e mult..... sunt mult mai ok decat cele aftermarket...cine mai doreste cine mai pofteste???
Last edited by adyxzz; 15 February 2010, 17:54.
Reason: Automerged Doublepost
noutati legate de kit.......550 ron pentru tot kitul....acuma mai jos chiar nu se poate, multumesc Steve ne vedem maine la intalnire, numai bine!
nu vrea chiar nimeni???? e chiar kitul original people
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment