Un Prieten Vinde Loganul

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Un Prieten Vinde Loganul

Am un prieten in Timisoara si vrea sa i.si vanda masinuta, am zis ca ar fi pacat sa nu o vedeti si voi avand in vedere ca a muncit ceva la ea.
    E un Ambiance din 2005 ,1.4mpi, muzica, genti, faruri angels eye....si ce se mai vede
    Pentru cei interesati ar fi 4600 E.
    E cam murdara dar arata super.
    Attached Files

Da chiar nu puteti sa nu comentati pretul omului? Avem PM pentru aprecieri.

Aici e BURSA nu thread de dat cu parerea...

S.

P.S.: mumus chiar avea dreptate ...
    I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

@Silviu ai inteles gresit , nu am de ce sa ma supar nu am nimic de castigat din asta doar ajut un prieten care nu este membru sa-si exprime cereile sau si asta e o problema.

Comment

daca chiar vrei sa stii pretul real...

eu vreau anul acesta sa mai iau un logan second hand...si am gasit pe la 5000-5500 E logan pe autovit (deci neverificate de mine) laureat din 2008 cu motor de 1.6 !

Am inceput sa vizitez de curand si targul auto din brasov ...si am gasit o groaza de preferanceuri cu unic proprietar de prin 2005-2006 cu 3500 E ....deci...preturile sunt la pamant...e criza !
        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Aici ai mare dreptate si criza i-si spune cuvantul.

Comment

cu 5500 dau prestige-ul meu din 2008 fara sa stau pe ganduri. e criza oameni buni, apropo masina prietenului tau e aranjata binisor
            Last edited by omu_negru; 13 February 2010, 13:29.

Comment

Nu mai faceti off-topic.

Comment

S-a hotarat sa o pastreze asa ca rog un moderator sa inchida/stearga thread-ul.
                mersi.

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google