Statii Radio De Emisie Receptie Pentru Info Trafic

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Din cate am vazut pana acum, am observat doar din plastic , insa e posibil si altfel. Verifica daca e contact electric intre ele si caroserie, iar pentru recomandare am nevoie de dimensiuni.
    http://www.cbmania.ro

Comment

Azi am fost la Bit Online sa-mi iau o statie Midlan 278+antena si ne-am trezit in magazin cu baietii de la Antena 3 care m-au intrebat direct:iti iei statie cb ca sa scapi de noile radare? Deja fenomenul ia amploare!Urmeaza scumpiri ale cb-urilor?

Comment

asta e topic de bursa. nu de discutii. poate o ieftinire nu o scumpire...

marius mersi , revin cu detalii despre dimensiuni.

sigpic

Comment

ALAN 48 EXCEL
          Compacta si multifunctionala, ar fi descrierea care s-ar potrivi pentru acest model de la Midland, care satisface dorinta generala a transportatorilor de a folosi o statie cu alimentare duala (12v-24v) Filtrele ESP de generatie noua reusesc cu brio sa elimine o buna parte din zgomotele de fond cauzate de sistemul electric al masinii si de o receptie de calitate slaba cu paraziti. Aerul de clasic este prezent doar pe partea de afisare a semnalului de emisie si de receptie, insa toate celelalte componente si ecranul digital color tradeaza un aer modern si tehnologie de top in cumunicatii. Pachetul statiei ofera pentru utilizare un microfon care in ciuda marimii reda destul de bine vocea apelantului insa de la distante apropiate fata de gura, dar valorile se inscriu in limitele intalnite si alte modele similare ale aceluiasi segment, de pe piata.
          Alimentarea atat la 12v cat si la 24v prin adaptare automata a statiei la varianta aleasa de dumneavoastra o face preferata de cei care pentru care ar trebui sa monteze un transformator pentru utilizarea unei statii standard, dar si de utilizatorii pentru care folosirea ocazionala pe alte masini cu surse diferita de alimentare se dovedea pana la acest model complicata si realizabila prin interventii neautorizate la partea electrica a masinii. Recomandam utilizarea unei antene cu prindere fixa, contactul electric cu caroseria auto contribuind la o receptie clara si la distante mari. Daca aveti la dispozitie o suprafata cat plafonul anui autoturism se poate monta si o antena cu montura de magnet.
          Functiile cu care este dotata, si geometria robusta aplicata la acest model, ofera utilizatorului posibilitatea folosirii intense si cu rezultate bune. Se poate folosi la acest model amplificatoare de semnal cu preamplificare, adata cu activarea ESP2 din meniu statiei.

Comment

Ieri am fost martor la o discutie pe calea undelor intre doi soferi de camion, care veneau de undeva din Ungaria si dezbateau exact acest subiect. Ei au redat o intamplare nefericita a unui conducator de turism si anume, cum acesta fara sa stie ce deja cei cu statii anuntasera deja, circula noaptea printr-o localitata mai mica si fara iluminat public, moment la care a accidentat mortal un biciclist beat care circula dupa bunul plac si fara semnalizarile obligatorii (vesta, ochi de pisica,) Daca acesta a-r fi avut statie pe masina tragedia s-ar fi putut evita.
            E un exemplu dur, insa mi se pare cel mai concludent posibil. Daca a-ti auzit de la altii sau a-ti fost martor direct la astfel de discutii le pute-ti reda si aici pentru a informa pe altii asupra pericolelor ce rezulta din lipsa informatiilor din trafic.

Comment

ce stii de staia CV mobil 400 ?

ce stii de statia CV mobil 400 ?
              Last edited by romy; 5 March 2010, 21:45. Reason: Automerged Doublepost

Comment

eu am o statie motorola GM360 nu merge sa ii pun program de info-trafic?
                Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

LmtdEdition:Azi a venit in service la mine o masina de politie avariata pe partea stanga, pt tinichigerie si vopsit. Are statie ca a ta, gm360, sau cel putin seamana la prima vedere. S-ar putea sa nu mearga in 27mhz. Am incercat sa ascultam la ea, dar ne-am prins urechile. Ne-am rezumat la a da drumul la girofare si sirena.
                  sigpic42.453.149

Comment

Pentru statiile radio CB si accesoriile de care vorbea Americanul si care se regasesc pe CBmania.ro va anunt ca pentru zona Iasi am devenit persoana de contact.

Asadar folositi cu incredere PM, Yahoo ID rpilive, euromarketro@gmail.com si tel 0752 404 328
                    IS 10 LNC Facebook

Comment

Nu exista program de info trafic, ci doar frecventa civila, CB in denumire. Doar cu o satie care emite si receptioneaza in aceasta frecventa po-ti comunica cu cei din trafic si astfel deplasarea se va face mult mai in siguranta, si bineinteles mai " ieftin " !!!!

Comment

Originally posted by MARIUS-77 View Post
                        Comenzile se pot face direct pe cbmania.ro, unde deja e in desfasurare o promotie, si anume pentru fiecare obiect comandat se aplica o reducere de 5% Transportul este asigurat de Fan Courier, coletul fiind livrat in maxim 24 h la adresa dorita.
                        Cbmania impreuna cu alte nouazeci si ceva de saituri apartin de SC Bit Online cu sediul in Bucuresti, pe Mihai Eminescu, nr. 121, unde se afla si singurul magazin fizic deschis pana acum.

o mica corectie:
                        foarte corect era in 24 de ore in marile orase restu 48-72.....
                        car destul de mult cu fanu n 99 % din cazuri ai dreptate e in 24 de ore dar mai sunt si 48+
                        exemplu Timisoara-botosani au target 48 de ore

antenele sunt ceva gen taxi? sau mai scurte?

se alimenteaza de la bricheta sau?
                        Last edited by wildserb; 5 March 2010, 23:41.
                        ...am fost maine voi fi ieri cine sunt eu ?...
                        YO2MKL
                        sigpic

Comment

ideea topicului era statia radio, nu timpul de livrare al curierilor...
                          oricum, buna corectarea
                          sigpic42.453.149

Comment

Antenele sunt de toate marimile, pentru toate gusturile.

Comment

Am nevoie de o statie normala .. sa bata la vreo 20 km .. cu tot cu antena .. da si mie un pret .. astept pm ..

Comment

Alimentarea se poate face de la bricheta, insa in cazul statiilor de putere mai mare 10-15 w se recomanda alimentarea directa de la baterie.
                                Putin comica faza, tu vrei o statie normala, care sa aiba o arie de acoperire la emisie peste media celor legale ( 4 w ), dar totusi recomand noul model de Stryker cu putere reglabila de la 4- 100 w. Cu asa scula ai o arie ce include si distanta dorita de tine.

Iar in legatura cu antena, am nevoie de mai multe detalii in ce priveste masina pe care o vei monta, locatia, apoi vorbim si de antena.
                                Last edited by MARIUS-77; 6 March 2010, 20:29.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google