Esti sigur ca trebuie reglaj la culbutori? E practic noua masina. Motoarele is destul de robuste.
Asistenta Mecanica Bucuresti si imprejurimi , la domiciliu
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sunt multe variabile. am inlocuit fisele, am curatat motorasul pas cu pas, senzorul turatie, verificat filtrul de aer, doar bujiile nu le-am schimbat. Au doar 14 mii de kilometrii. probleme posibil ar mai fi culbutorii, injectoarele sau calculatorul. Bine mai pot fi dar astea in general sunt cele mai prezente. Noroc
Comment
-
Up ! ...
Pentru a doua oara un UP de la mine.
... montat diverse elemente caroserie (carenaje) facelift
Recomand, baietasul are sculele necesare efectuari diverselor reparatii... pricepere, rabdare, calm, timp etc., etc.In cazul unui al III-lea razboi mondial, femeile ar primi puşti... iar bărbaţii puştoaice !
http://searchme71.blogspot.com/
Comment
-
efectuat montaj frane (discuri,etrieri,placute), aerisire X, montaj bara stabilizatoare fata pe PPV , montaj xenon pe masina lui Gelu
In curand va fi gata bara stabilizatoare de spate , iar de maine intra in constructie serpii pentru cel mai puternic logan de pe forum
Comment
-
ai un up si de la mine am cumparat de la domnu cosmin o bara de rigidizare amortizoare...isi face treaba chiar mult mai bine decat ma asteptam..recomand desi pana la primavara si a cam pierdut rolu ca sunt pe "winter mode"Attached Filessigpic
Comment
-
salut
Astazi mi-a ajuns galeria de evacuare (serpii) de la Cosmin CGK si sunt incantat de calitatea lucrarii, recomand !Kingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31
Comment
Comment