frumos, ca de obicei, profi si curat
Asistenta Mecanica Bucuresti si imprejurimi , la domiciliu
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ai probleme cu masina, ai vreun sunet ciudat,ai vreo defectiune,daca da, apelaza cu incredere la cosmin, eu am facut asta si am rezolvat orice ! un baiat care lucreaza cu simt de raspundere, stie ce face, te indruma sa alegi ceva de calitate , si nu in ultimul rand este calm, are multa rabdare cu tine daca ai intrebari .bafta cos , baiat de nota 10
Comment
-
Distibutia la DCI
Azi am reusit sa schimb distributia la golanul meu si am apelat la prietenul nostru Cosmin. La masina s-a lucrat repede si curat si sunt multumit si la pret, iar masina functioneaza fara probleme. Puteti apela cu incredere ca nu plecati dezamagiti sau nemultumit daca aveti o problema la masina . Sanatate si numai bine.sigpicBIKER INSIDE
Comment
-
salutare cosmin, am inteles ca ai mai facut asta, vreau sa.mi pun si eu proiectoare pe ambiance, dar am un program incarcat si nu pot ajunge la tine imi poti da si mie o schema a instalatiei electrice? Sa fie cat mai aproape de original, adica cu firul tras la blocul de lumini, cu aprinderea martorului in bord, etc. Poth pune schema pe my ride, multumesc anticipat!sigpic
Comment
-
montat actuator portbagaj , recomand.
Comment
Comment