Asistenta Mecanica Bucuresti si imprejurimi , la domiciliu

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• pai l-am trimis direct la nenea aseara. nu stiu ce a rezolvat. dar cica are joc si in bieleta stanga si in capu' de bara............a ramas sa i le comande ala. nu stiu daca le monteaza la el sau la tine, insa. ii dau un mesaj azi sa-ti zica exact ce si cum. oricum de toba si restul e multumit.

ps: zi-mi si mie de suportul ala de filtru sport. e plastic metal? ca daca e 20 il vreau asa decat sa ma chinui sa-l decupez din tabla.
    Last edited by razvanamza; 15 December 2010, 10:46. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• ii multumesc lui Cosmin pt ca mi-a permis sa-i fiu cobai la prima bancheta spate cu incalzire pe care a montat-o
      si de asemenea pt adaptarea consolei de ph 2 si integrarea butoanelor de incalzire in ea
      Attached Files

Comment

• domnul cosmin ti.as fi recunoscator daca m.ai ajuta, stiu cumva care pin si din care mufa din bord(eu presupun ca cea gri) corespunde cu martorul de proiectoare? multumiri anticipate!
        sigpic

Comment

• ai PM .....

Incepand cu data de 5-01-2011 voi putea lucra doar in cazuri mai urgente , la prieteni , dupa ora 18.00 sau in week-end m-am angajat si nu mai am toata ziua libera

Multumesc pentru intelegere si sarbatori fericite tuturor
          Last edited by cos_min_i; 27 December 2010, 14:39. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Salut aici toti colegii de forum si ,bineinteles,pe domnul Cosmin.Am vazut aici ca multi sunt multumiti de serviciile lui Cosmin si de aceea inclin sa cred ca am eu ghinion.In vara am intrebat daca face distributii la diesel si mi-a raspuns ca nu se baga dar are un "prieten" care poate sa rezolve(Rezolvat la Dacoserv mai ieftin si cu garantie).Pe 23.12 am intrebat daca schimba o fulie alternator,tot la diesel,evident,si mi-a raspuns ca de luni,nu in ajun.Astazi,luni,pe la 10.00,mi-a spus ca nu este in Bucuresti dar imi va da un numar de telefon al cuiva care va rezolva problema.Mai este putin si se va termina "azi" iar fulia de alternator ar sta tot asa de linistita daca nu mi-as fi lasat un loc de "buna ziua" pe unde am mai fost.Deci...sunt eu ghinionist.

Comment

• Tare , m-ati facut sa rad... eu puteam sa va dau nr. de telefon dar baiatul nu a raspuns ...sa va poata schimba fulia ,iar eu nu ma bag unde nu cred ca as putea sa fac fata ...

Cu distributia e alegerea Dvs unde o faceti, la ce bani si in ce conditii ..eu am spus ce am de oferit si la ce bani ...

Poate nu sunteti ghinionist ci doar nu ati nimerit persoana potrivita sa va multumeasca asteptarile

Comment

• Salut! Azi am fost la Doc si am facut o remapare la 1.5dci de 85cp. Pt a fi sigur ca nu stric altceva, doresc sa montez un ceas de presiune pt turbo. Da-mi te rog niste sfaturi de ce fel de ceas am nevoie si daca poti face montajul?
                Multumesc!
                Zambeste! Maine poate fi mai rau...

Comment

• Daca vrei ceva profi cauta Stack... sunt destul de piperate la pret dar merita... cu montajul il las pe Cosmin sa raspunda

Comment

• ia veniti fratilor cu argumente pro si contra , nu votati si fugiti ca lasii !!
                    eu am dat pro pentru ca ma ajutat de multe ori si chiar a facut diferite drumuri in favoarea mea !

Comment

• Votat PRO..pentru ca m-a ajutat de foarte multe ori cand am avut ocazie..
                      sigpic
                      "BRABUS" STYLE

Comment

• si eu votez cu PRO,ca la ce preturi cere,sa ma ierte Dumnezeu,dar eu nu m-as baga sa lucrez pe banii astia,doar sa dau indicatii si propietarul sa munceasca...tot respectul din partea mea cos_min_i
                        referitor la garantia din service a colegului de mai sus enervantul,e apa de ploaie,daca Doamne fereste patesti ceva ,stii care va fi replica, "ai facut liniute cu ea Domle" sau "iai dat in goarna",dar sper sa te bucuri de noua distributie zeci de mii de km...stima tuturor!!!
                        Last edited by AGENTUL NYT; 28 December 2010, 11:04.
                        sigpic
                        Poate pentru lume ești o singură personă,dar
                        pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

• domnu cand ai timp joi sau vineri sa-mi schimbi termostatul?
                          vezi ca te-am votat pro, sa nu ma dezamagesti

Comment

• salut cos_min_i !
                            Stii cumva daca s-ar potrivi tamponul de motor hidroelastic de pe clio/solenta/supernova la logan 1.6 8 V ?
                            Deasemenea, am vazut in poza atasata (am incercuit cu rosu) o "legatura" prin intermediul unui levier intre carcasa tamponului motor si caroserie care nu exista din fabrica la Loganul meu (1.6 ABS plus din 2007); are vreo influenta asupra vibratiilor motorului care se transmit in toata caroseria ?
                            Attached Files

Comment

• Votat PRO cu toate ca nu am apelat pana acum la Cosmin dar nu se stie niciodata!

Comment

• vot pro ... deocamdata nu am facut nimica la cosmin, dar cand am avut o problema m-a indrumat ce sa fac!
                                Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google