Salut Cosmin! Am o intrebare la ce ajuta daca schimb bieleta antirasturnare pentru benzina cu una de diesel? Multumesc!
Asistenta Mecanica Bucuresti si imprejurimi , la domiciliu
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Raspund eu : bieleta antirasturnare "de diesel" este de fapt cea de la dCI-ul de 85cp si de la utilitarele echipate cu dCI. Este o piesa total diferita d eceea ce ai tu pe masina, mult mai rezistenta, mult mai bine construita.
Asadar, vibratii reduse in habitaclu datorita functionarii motorului, plecare de pe loc mai lina.
Comment
-
Merci mult Cosmin pentru schimbul de ulei ultra mega rapid facut azi!
Uite ca te-am bagat si la un Ford Fiesta
Super baiat dom'le! 10+++++
Te pupa fata si merci mult inca odata!!!
Comment
-
Daca nu ziceai de Ford Fiesta si ramanea cu schimbatul de ulei... Imediat sareau baietii Nu de alta, dar in astfel de cazuri nu e bine sa te grabesti (la schimbul de ulei zic)
Ia zi, s-a bagat sub baia de ulei si a desfacut busonul? La buson a umblat cu cheia?
Comment
-
Nu ai pentru ce Roxana;
@jelly - bieleta asta nu prea poate sa fie contrafacuta ..e o bucata de metal turnata cu 2 cauciucuri in capete ... montajul este 30 ron , iar bieleta undeva la 100 ron
@skandal - in loc sa ai grija de curatenie tu poluezi Threadul ?
Urmeaza cat de curand prima masina cu roti pe 17 trantita si cu amortizoare scurtate si intarite
Comment
-
Scuze ca intervin, nu a mai avut bani Jean de interventie? Iar te faci de piese). Vorbim!
Comment
-
@Design: Cata arogantza!... ce sa mai zic, imi pare rau, nu l-am asistat...
D'aia sunteti voi, sa faceti ce stiti mai bine, eu va pot face reclama si cam cu asta ma ocup.
Fiecare cu ce stie. Nu conteaza tipul de masina, nu asta am vrut sa evidentiez ci omul!
Respect Cosmin!
Comment
-
cos_min_i am si eu o problema in urma unei mici lovituri nu mi se mai aprinde proiectorul dreapta...precizez ca nu e rupt,spart etc...i am inlocuit becul si tot degeaba...cred ca e din instalatie ceva...sau s o fi prins firul intre radiator si altceva...s o fi rupt nu mi dau seama...te pricepi la chestii de genu asta...electrica?ms!
eu ma gandesc ca daca nu i becu de vina e vreo intrerupere pe undeva a cablului...ca sunt proaste rau...AdY_JmL_2015
Comment
-
Originally posted by icstrem_no1 View Postcos_min_i am si eu o problema in urma unei mici lovituri nu mi se mai aprinde proiectorul dreapta...precizez ca nu e rupt,spart etc...i am inlocuit becul si tot degeaba...cred ca e din instalatie ceva...sau s o fi prins firul intre radiator si altceva...s o fi rupt nu mi dau seama...te pricepi la chestii de genu asta...electrica?ms!
eu ma gandesc ca daca nu i becu de vina e vreo intrerupere pe undeva a cablului...ca sunt proaste rau...
Comment
-
@rocsana, vorbeam de cu totul altceva decat masina in sine... Vorbeam de schimburi de lichide Dsign here!
A, si e DSIGN, fara "e" ! Sa nu mai gresesti, ca te pun capra
On-topic: super baiat cosmin, a mai lucrat si lamasina mea ceva....Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb
Comment
-
nu-mi mai poluati threadul ... fara injurii si substraturi
Spire taiate la roti pe 15 , spire taiate la roti pe 16 si azi prima masina low pe 17 ...arata foarte , foarte bine ...la pachet cu amortizoarele intarite 20% nu atinge deloc , nici la denivelari , nici la viraje
Comment
Comment