Asistenta Mecanica Bucuresti si imprejurimi , la domiciliu

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cele 2 planetare au cate o bara metalica,(teava sau bara plina) au fost vopsite cu negru.(din fabrica,acum au ruginit si zici ....Loganul are 20 ani cand el saracul are 2ani si patru luni)
    AC/DC- RIDE ON

Comment

• salut cosmin ia zi cat ma costa si pe mine sa imi tai din spirele de la arcuri ca sa o mai las putin.

1.6 MPI 8Vsigpic

Comment

• q_acdc- ai PM
        Spirea Robert - mai sincer nu prea recomand taiatul spirelor la arcurile stoc ,daca vrei asta pe propria raspundere se rezolva ,dar o sa ai o barca putin mai joasa..cum vrei .. taierea spirelor te costa 1 mil

Comment

• 0765621804 asta e numaru meu imi dai un beep sau un sms ceva si te sun eu.

atunci o sa imi cumpar eu arcuri si le montez la tine daca e sa imi zici un pret
          Last edited by Spirea Robert; 16 July 2010, 08:05. Reason: Automerged Doublepost

1.6 MPI 8Vsigpic

Comment

• Originally posted by Spirea Robert View Post
            0765621804 asta e numaru meu imi dai un beep sau un sms ceva si te sun eu.

atunci o sa imi cumpar eu arcuri si le montez la tine daca e sa imi zici un pret
            1 milion montaj si 1 milion repozitionare bucse asta daca nu vrei sa umbli la amortizoare ..acelea mai implica 280 ron scurtat si intarit cat vrei tu

Comment

• Ultima saptamana a fost foarte incarcata :

VRN - schimb discuri fata , schimb placute , taiat spire si refacut amortizoarele 25% duritate, repozitionat bucse ;

FOF - repozitionat buste fata;
              MCD - repozitionat bucse fata;
              Attached Files

Comment

• da...corect , foarte sesizabila treaba cu repozitionarea ...mult mai elastica.
                nu mai laud ca stiti ce poate

Comment

• Originally posted by CataFOF View Post
                  da...corect , foarte sesizabila treaba cu repozitionarea ...mult mai elastica.
                  nu mai laud ca stiti ce poate
                  Poate cineva sa explice mai exact ce se intampla dupa aceasta repozitionare a bucselor va rog... ?

Comment

• il las pe cosmin sa explice.
                    in orice caz , este obligatoriu cand iti pui suspensie sport sau cobori din garda masinii !

Comment

• din cauza modificarii distantei caroseriei, bucsile stau torsionate, si exista riscul ca ele sa se rupa, de aceea se repozitioneaza...

Comment

• Multumesc evali_daniel pentru explicatie ...

Bucsele sunt stranse din fabrica atat pe fata cat si pe spate pentru suspensia stock ... tu iti cobori masina cu 3,5 ..4,5 cm ,iar in acest moment bucsele se torsioneaza...daca nu vor fi repozitionate , la denivelari ,damburi si gropi pe langa faptul ca risti sa le rupi masina nu este elastica .. sper ca te-am facut sa intelegi!

Comment

• da, cosmin, am inteles, multumesc de explicatie

Comment

• Dupa prima pereche de "serpisori" voi face oferta pentru totalul costului... pana atunci arat cateva poze din timpul lucrarii nefinalizate
                            Attached Files

Comment

• cosmin cat ma costa si pe mn sa-mi faci distributia la masina?1.6 8v

1.6 MPI 8Vsigpic

Comment

• Frumos frumos abia astept sa vad lucrarea finalizata si mai ales eficienta lor si bineinateles sunetul.
                                sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google