Elemente tuning logan ph1 de origine

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ok... pai atunci sa-ti trimit datele mele pe pm pentru comanda.
    sigpic

Comment

• ai pleaca spre tine, maine la pranz ar trebui sa ajunga. O sa trimit pm cu nota de transport. Anunti cand ajunge si cum ajunge.

Comment

• kitul de la dacia pt ph1 il ai ...doar din fata !
        Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Originally posted by LmtdEdition View Post
          kitul de la dacia pt ph1 il ai ...doar din fata !
          separat nu.

Comment

• Originally posted by chroma View Post
            ai pleaca spre tine, maine la pranz ar trebui sa ajunga. O sa trimit pm cu nota de transport. Anunti cand ajunge si cum ajunge.
            Am vorbit la telefon cu tine, e ok... sper sa nu fie probleme cu transportul.
            Abia astept sa montez kitul pe masina si o sa pun si niste poze dupa, sa vedeti cum a iesit
            sigpic

Comment

• si tot kitul cat costa?
              Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Originally posted by ~DSE~ View Post
                Am vorbit la telefon cu tine, e ok... sper sa nu fie probleme cu transportul.
                Abia astept sa montez kitul pe masina si o sa pun si niste poze dupa, sa vedeti cum a iesit
                asteptam cu interes

Originally posted by LmtdEdition View Post
                si tot kitul cat costa?
                500 ron tva inclus /kit(coltare bara fata, praguri si difuzor bara spate)
                130 ron tva inclus /ornament inferior bara fata (partea dintre coltare)

Comment

• Am primit coletul azi pe la 12:30-13:00, n-au fost probleme, e totul in regula.
                  Recomand chroma, e baiat serios... cumparati cu incredere ca nu mai gasiti asa oferta.
                  Atasez si cateva poze cu kitul nemontat pe masina (imi cer scuze pentru calitatea pozelor dar sunt facute cu telefonul).
                  Attached Files
                  sigpic

Comment

• Nu te supara chroma, am luat difuzorul bara spate de la tine...restul kitului ce sistem de prindere are??La difuzor are sistemul ala super pe surub, ma tenteaza si pe mine dar daca se lipesc nu-mi prea comvine.Si daca montezi kitul si-l lasi asa negru cum arata? Trebuie neaparat vopsit?!
                    Scuze daca te bazai...
                    Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• da un ochi mai sus si intreaba pe el. O sa-l monteze zilele astea.

Comment

• stocul se micsoreaza...

Comment

• inca un eleron luneta la B 96 NLD, mai sunt doar 3 buc.

Comment

• cat e un eleron de luneta?

Comment

• 140 ron tva inclus, factura si garantie producator.
                              taxe livrare gratuite pentru comenzi peste 1000 ron

Comment

• Originally posted by chroma View Post
                                inca un eleron luneta la B 96 NLD, mai sunt doar 3 buc.
                                Da am intrat in posesia lui, e mai mult decat ok, inca o data Merci frumos.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google