Elemente tuning logan ph1 de origine

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• pentru putin

@DSE: poze?

Comment

• Pentru ph2 nu poti nu ai nimic, ca a inceput sa apara?
      ... restu' e logan

Comment

• Daca ai, sau o sa ai difuzor bara fata si coltare separat ma bag si eu!! Am vazut azi la cineva, arata beton nevopsite, dau ff bine ca si difuzorul bara spate!! Daca dai, sa-mi zici si un pret. Merci.
        Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• am mai spus-o si reamintesc: separat momentan nu, poti lua kit cu 500 si cel de bara fata cu 130, dai pragurile cu 250-300, dai difuzorul cu 150 si raman coltarele la un pret mai mult decat atractiv.

Comment

• eleron original de lineta pentru ph1 mai ai...ma intereseaza unul
            sigpic
            "BRABUS" STYLE

Comment

• 3 buc disponibile

Comment

• Originally posted by chroma View Post
                am mai spus-o si reamintesc: separat momentan nu, poti lua kit cu 500 si cel de bara fata cu 130, dai pragurile cu 250-300, dai difuzorul cu 150 si raman coltarele la un pret mai mult decat atractiv.
                Acum incerc sa vad ce reusesc sa ne combinam cu colegii din subforumul meu. Daca nu reusesc asta e! Deci daca din greseala ai coltare, cumpar imediat. Arata super si nevopsite, am vazut la cineva lasate la culoare ca si difuzorul spate.
                Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Salut ... m-ar interesa prelata aceea din portbagaj de la mcv, care o tragi sa nu se vada ce ai in portbagaj ...

Comment

• indisponibil

Comment

• Salut Marius...eleronul a ajuns ,l-am probat si se potriveste foarte bine pe masina..multumesc inca o data

RECOMAND
                      sigpic
                      "BRABUS" STYLE

Comment

• insanatosire grabnica, sau mai bine zis refacere rapida. Inca 2 buc disponibile.

Comment

• Originally posted by chroma View Post
                          @DSE: poze?
                          Nu l-am montat inca... sambata viitoare plec la tara si-l montez acolo.
                          sigpic

Comment

• eleron luneta luat de la chroma, recomand cu incredere...
                            Attached Files

Comment

• difuzoare cand aduci?.,sa nu uiti k sunt pe lista de asteptare
                              sigpicmasina personala pare cea mai deosebita

Comment

• cred ca martea viitoare, adica pe 25 mai 2010

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google