as fi si eu interesat de un set pentru un kiss fm dar am o intrebare: vopsesti partile care trebuie vopsite?
Elemente tuning logan ph1 de origine
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
scuze de intrebare dar elementele pt spoilere se pun peste cele stock ?
Comment
-
Originally posted by lucialina View Postas fi si eu interesat de un set pentru un kiss fm dar am o intrebare: vopsesti partile care trebuie vopsite?
Originally posted by sKyb0y View Postscuze de intrebare dar elementele pt spoilere se pun peste cele stock ?
hai tunati-va fiarele:
kit tuning (2coltare bara fata+praguri stg/dr+difuzor bara spate) se vinde la 550 ron, tva inclus. stoc 6.
Comment
-
Originally posted by Shenny View Postdaca mai ai un difuzor bara spate din kit si un pret, as vrea si eu
Aveti 2 variante pentru doritori:
1. va cuplati si luati un kit tuning (praguri, difuzor si coltare) si vi le impartiti care ce va trebuie
2. plata in avans in cont 180ron si dau comanda si aveti livrare in maxim 12 zile.
in ambele cazuri transportul il suporta cumparatorului, cu exceptia unei comenzi mai mare de 900 ron, caz in care il dau eu. Puteti comanda, pe langa elem tuning si consumabile la superpreturi (pentru voi, prieteni etc), sa ajungeti mai usor la 900 ron.
vedeti voi, sunteti baieti si fete mari.
inca o mentiune: TOATE PIESELE SUNT NOI, DE ORIGINE, CU GARANTIE SI FACTURA. FERITI-VA DE PRODUSE CONTRAFACUTE. Preturile propuse de noi sunt sub preturile de pe piata neagra (originale sau nu). Voi alegeti ce platiti.
jante tabla 6j15h2 et 50 dacia logan 128ron/buc livrare imediata din stoc.
Pentru Logan sau Megane: jante OZ Chrono HT white, 4x100, 7j16 et42, noi, 570 ron/buc. +80 ron kit montaj (16 prezoane, 4 inele centrare).
filtru aer benzina 1.4/1.6/8v 32 ron
filtru aer benzina 1.616v 32 ron
filtru ulei benzina 19 ron
filtru ulei motorina 19 ron
kit d. benzina 8v 178 ron
kit d. benzina 1.6 16v 346 ron
kit d. motorina 354 ron
curea acc benzina AC+servo 40 ron
curea acc benzina fara servo 40 ron
curea acc motorina 40 ron
placute frana pickup/van 164 ron
placute frana benzina 125 ron
placute frana dci 114 ron
bujii benzina 1 electrod 14 ron
bujii benzina 2 electrozi 14 ron
bujii motorina 43 ron
bieleta antiruliu benzina/motorina 98 ron
bieleta directie benzina/motorina 175 ron
ax bieleta benzina/motorina 102 ron
etc.Last edited by chroma; 20 February 2010, 18:10.
Comment
-
Originally posted by chroma View Postnu am difuzoare bara spate separat.
Aveti 2 variante pentru doritori:
1. va cuplati si luati un kit tuning (praguri, difuzor si coltare) si vi le impartiti care ce va trebuie
2. plata in avans in cont 180ron si dau comanda si aveti livrare in maxim 12 zile.
in ambele cazuri transportul il suporta cumparatorului, cu exceptia unei comenzi mai mare de 900 ron, caz in care il dau eu. Puteti comanda, pe langa elem tuning si consumabile la superpreturi (pentru voi, prieteni etc), sa ajungeti mai usor la 900 ron.
vedeti voi, sunteti baieti si fete mari.
inca o mentiune: TOATE PIESELE SUNT NOI, DE ORIGINE, CU GARANTIE SI FACTURA. FERITI-VA DE PRODUSE CONTRAFACUTE. Preturile propuse de noi sunt sub preturile de pe piata neagra (originale sau nu). Voi alegeti ce platiti.
jante tabla 6j15h2 et 50 dacia logan 128ron/buc livrare imediata din stoc.
Pentru Logan sau Megane: jante OZ Chrono HT white, 4x100, 7j16 et42, noi, 570 ron/buc. +80 ron kit montaj (16 prezoane, 4 inele centrare).
filtru aer benzina 1.4/1.6/8v 32 ron
filtru aer benzina 1.616v 32 ron
filtru ulei benzina 19 ron
filtru ulei motorina 19 ron
kit d. benzina 8v 178 ron
kit d. benzina 1.6 16v 346 ron
kit d. motorina 354 ron
curea acc benzina AC+servo 40 ron
curea acc benzina fara servo 40 ron
curea acc motorina 40 ron
placute frana pickup/van 164 ron
placute frana benzina 125 ron
placute frana dci 114 ron
bujii benzina 1 electrod 14 ron
bujii benzina 2 electrozi 14 ron
bujii motorina 43 ron
bieleta antiruliu benzina/motorina 98 ron
bieleta directie benzina/motorina 175 ron
ax bieleta benzina/motorina 102 ron
etc.
hai sus hai sus hai sus
Comment
-
inca o intrebare grila pt bara fata ai idee cum se monteaza ?
Comment
-
Originally posted by bachus View Postsal
o pereche de coltare pentru bara fata de la mcv gasesc la u?
daca da la ce pret
ast raspuns
comunic pret in cursul zilei de azi.
Comment
-
Scuze ca iar te stresez. Un coleg intreaba daca poti aduce jenti Sinaia (sau oricare alt model originale de aluminiu) si scaun sofer cu reglaj inaltime. Si un pret daca vrei...in leg. cu difuzorul bara spate tinem leg. sa ma hotarasc cu chestia cu banii anticipat.
Merci de explicatii.Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
-
Originally posted by chroma View Postam kit complet SUV pentru Mcv, gri , 6001 998 283: praguri stg/dr, difuzor bara spate, spoiler central bara fata, coltare bara fata.
comunic pret in cursul zilei de azi.
Originally posted by virago View PostScuze ca iar te stresez. Un coleg intreaba daca poti aduce jenti Sinaia (sau oricare alt model originale de aluminiu) si scaun sofer cu reglaj inaltime. Si un pret daca vrei...in leg. cu difuzorul bara spate tinem leg. sa ma hotarasc cu chestia cu banii anticipat.
Merci de explicatii.
am OZ chrono HT white 7j16 580 ron/buc tva inclus
am Tuxedo (originale Megane) tot pe 16 la 553 ron/buc tva inclus
mai sunt cateva repere disponibile.....
Comment
Comment