Elemente tuning logan ph1 de origine

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

kit SUV pentru mcv ph1, gri,(difuzor bara spate, praguri, ornament central bara fata, coltare bara fata) 1000 (fost 1246) ron/buc
    superoferta elemente tuning exterior logan ph1, colectia 1 si 2

grila fata 180 ron
    spoiler central fata 130 ron
    eleron portbagaj 160 ron compatibil ph1 colectia 1 toate versiunile, colectia 2 ambiance si preferance
    eleron luneta 140 ron
    kit sport 500 (fost 700) ron contine:difuzor spate, praguri, ornamente proiectoare (coltare bara fata)

repere de origine, noi, cu livrare din stoc, preturile includ tva, factura si garantie.

Comment

pentru ph2 nimic?
      ... restu' e logan

Comment

Originally posted by maryus_frt01 View Post
        pentru ph2 nimic?
        ce ai dori?

Comment

eleron portbagaj si pentru bara spate am vazut ca este ceva gen difuzorul pentru ph1 dar e pentru toata bara
          ... restu' e logan

Comment

hmm

la kitul de MCV ai cumva si partile care vin pe usile din spate .. sunt tot asa niste ornamente .. negre .. care se aplica pe usile de la spate
            si daca da .. da-mi si un pret

Comment

Originally posted by masedraq View Post
              la kitul de MCV ai cumva si partile care vin pe usile din spate .. sunt tot asa niste ornamente .. negre .. care se aplica pe usile de la spate
              si daca da .. da-mi si un pret
              nope, am spus ce contine kitul. Nu stiu sa fie de origine ce spui tu, dar ma interesez....si vorbim

Comment

daca te uiti pe catalogul de la astia de la dacia .. de origine sunt si ce spun eu .. cam ala e kitul complet .. eu am ce vinzi tu dar tot asa .. fara partile alea .. adica doua plastice ce vin la partea de jos a usilor din spate de la MCV .. sigur exista si sunt de origine

Comment

am vazut ca ai piese ornamentale pentru bara mcv...poze ceva se poate???ms

Comment

Originally posted by CristYPY View Post
                    am vazut ca ai piese ornamentale pentru bara mcv...poze ceva se poate???ms
                    ai link pe pm

Comment

Am si eu un mcv,si te rog sa-mi trimiti niste poze cu kitul de tuning ce ai la vanzare si pretul lor pe pmMultumesc.astept urgent pm tau.
                      Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

Originally posted by sebi8ta View Post
                        Am si eu un mcv,si te rog sa-mi trimiti niste poze cu kitul de tuning ce ai la vanzare si pretul lor pe pmMultumesc.astept urgent pm tau.
                        ai pm, kitul este nou, in cutie.

Comment

Originally posted by maryus_frt01 View Post
                          eleron portbagaj si pentru bara spate am vazut ca este ceva gen difuzorul pentru ph1 dar e pentru toata bara
                          pe stoc inca nu am, voi aduce cu siguranta si pentru ph2 si am sa postez tot aici

Originally posted by flavinho View Post
                          As fi curios sa vad cum arata un ph1 cu tot kotul montat.
                          Poate ne ajuta cineva care si-a montat cu ceva poze
                          in curand si poze cu kitul pt ph1 logan montat
                          Last edited by chroma; 13 March 2010, 20:45. Reason: Automerged Doublepost

Comment

kit SUV pentru mcv ph1, gri,(difuzor bara spate, praguri, ornament central bara fata, coltare bara fata) 1000 (fost 1246) ron/buc
                            superoferta elemente tuning exterior logan ph1, colectia 1 si 2

grila fata 180 ron
                            spoiler central fata 130 ron
                            eleron portbagaj 160 ron compatibil ph1 colectia 1 toate versiunile, colectia 2 ambiance si preferance
                            eleron luneta 140 ron
                            kit sport 500 (fost 700) ron contine:difuzor spate, praguri, ornamente proiectoare (coltare bara fata)

repere de origine, noi, cu livrare din stoc, preturile includ tva, factura si garantie.

asteptam niste poze de la Pirvu_alex daca este dragut sa ne arate pe masina lui kitul montat. Cu multumiri anticipate
                            Last edited by chroma; 14 March 2010, 16:19. Reason: Automerged Doublepost

Comment

la cerinta lui chroma am pus cateva poze, voi mai cauta si cand le voi gasii le voi urca aici ..... parerea mea ca este cel mai reusit kit pt logan din cele existente (cel putin pt mine) nu micsoreaza garda la sol , nu este exagerat , de bun gust
                              Attached Files
                              Last edited by pirvu_alex; 14 March 2010, 19:29.
                              Interactive Design Lights & Sound <- click

Comment

mersi mult, ma cauti sa-ti fac pret la consumabile

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google