Elemente tuning logan ph1 de origine

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cand aduci difuzor bara spate, sper sa nu uiti ca sunt primul pe lista!!
    Toate cele bune si te astept cu una bucata...
    Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• joi ar trebui sa ajunga 10 bucati, atunci comunic si pretul final (este in functie de cursul euro).

Comment

• Merci, te astept ca m-am saturat de cand caut.Sti doar.
        Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• sa-mi dau un PM te rog , ca poate uit de topic pana atunci .
          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Originally posted by Cristi_Xp View Post
            sa-mi dau un PM te rog , ca poate uit de topic pana atunci .
            pm cu ce?
            cu difuzorul?

pretul banuiesc ca se invarte p'aci: 170-190 ron

Comment

• pai cand ai sa iti dau datele pentru comanda .
              e ala din kitul dacia original sau facaturi ?
              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Originally posted by Cristi_Xp View Post
                pai cand ai sa iti dau datele pentru comanda .
                e ala din kitul dacia original sau facaturi ?
                am spus de la bun inceput. COMERCIALIZAM NUMAI REPERE 100% DE ORIGINE (piese de schimb, consumabile si accesorii), CU FACTURA SI GARANTIE PRODUCATOR.

Comment

• kitul de sandero pori sa-mi dai niste preturi la difuzorul spate, nu cel de stepway.
                  sigpic
                  The MVP

Comment

• momentan nu am disponibil difuzor bara spate Sandero. In functie de numarul de doritori, voi incerca sa aduc, bineinteles la pret bun.

Comment

• luni 19 apr 2010 primesc difuzoare bara spate logan berlina ph1. comunic pret final atunci. Prima livrare @virago si cristixp

Comment

• Corect!! eu sunt primul pe lista, sa fie 1000% ORIGINAL.
                        PS: vine cu tot cu kitul de montare?!
                        Last edited by virago; 13 April 2010, 19:05.

Comment

• se livreaza in ambalajul original sigilat (banuiesc sa fie incluse si reperele pentru montaj).

Comment

• Sper sa fie. Merci mult si astept sa comand!!

Comment

• Originally posted by chroma View Post
                              luni 19 apr 2010 primesc difuzoare bara spate logan berlina ph1. comunic pret final atunci. Prima livrare @virago si cristixp
                              anuleaza la mine te rog .

Comment

• nici o problema cristi. promotiile continua.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google