Elemente tuning logan ph1 de origine

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• azi dupaamiaza am primit 22 difuzoare bara spate. Contin instructiuni de montaj si accesorii montaj. 180 ron/buc tva inclus, factura si garantie producator.

Comment

• deci original 100%?!
      Cum facem sa ma bagi pe mine pt unu, fara defecte si cu aceasta conditie, sa fie ORIGINAL?!
      Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• luati cu incredere sunt originale toate,eu am luat grila si am fost super multumit!
        God is my copilot

Comment

• Originally posted by chroma View Post
          am spus de la bun inceput. COMERCIALIZAM NUMAI REPERE 100% DE ORIGINE (piese de schimb, consumabile si accesorii), CU FACTURA SI GARANTIE PRODUCATOR.
          Originally posted by virago View Post
          deci original 100%?!
          Cum facem sa ma bagi pe mine pt unu, fara defecte si cu aceasta conditie, sa fie ORIGINAL?!
          citeste mai sus. bagi adresa de livrare pe pm si trimit. in ambalaj sigilat.

Comment

• atentie,grila sport cea dintre faruri,pe bara mcv nu se poate monta.Sa nu faceti ca mine,nestiind m-am dus la service dacia ptr montaj,si au facut un mic kaka
            S luati cu incredere produse de la chroma,ptr ca e baiat serios si produsele sunt originale

Comment

• Subscriu la cele spuse mai sus de colegii coforumisti...., luati cu incredere ca omul este serios si marfa de calitate...
              LOGAN AMBITION 1.6 MPI ... putin nervozat ...sigpic

Comment

• Originally posted by cezar82 View Post
                atentie,grila sport cea dintre faruri,pe bara mcv nu se poate monta.Sa nu faceti ca mine,nestiind m-am dus la service dacia ptr montaj,si au facut un mic kaka
                S luati cu incredere produse de la chroma,ptr ca e baiat serios si produsele sunt originale
                Originally posted by sdc290605 View Post
                Subscriu la cele spuse mai sus de colegii coforumisti...., luati cu incredere ca omul este serios si marfa de calitate...

multumim pentru recomandari.
                Difuzoare bara spate: azi expediate 19 colete, disponibile 3 buc.

pardon, mai sunt 2, 1 buc pleaca maine la Doru
                Last edited by chroma; 20 April 2010, 15:23. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Originally posted by cezar82 View Post
                  atentie,grila sport cea dintre faruri,pe bara mcv nu se poate monta.Sa nu faceti ca mine,nestiind m-am dus la service dacia ptr montaj,si au facut un mic kaka
                  Se poate monta, cel putin 2 colegi de pe forum au (avut) montate. Trebuie doar un pic de voninta si multa atentie.

Comment

• Atata timp cat "v"-ul e mai mare decat grila sport la bara de mcv,nu prea vad de unde atata vointa si pricepere.

Comment

• Cam asa arata.
                      Attached Files

Comment

• sal....vreu si eu un difuzor.,mai ai?180 ron +drum...da?
                        sigpicmasina personala pare cea mai deosebita

Comment

• Originally posted by verginio View Post
                          sal....vreu si eu un difuzor.,mai ai?180 ron +drum...da?
                          mai am 2 buc. pana la ora asta. daca esti hotarat, lasa datele de livrare si facturare: nume si prenume, adresa, serie si numar C.I., cnp, telefon de contact. in cazul in care vrei sa ajunga la alta adresa te rog sa comunici adresa de livrare. Onoram comenzi in ordinea solicitarilor.

Comment

• [QUOTE=Juristul2000;300526]Sefu cat mai tai si cum mai tai ca ma dispera ca nu intra sub capota si ramane cam jumate din latime afara.Merci mult.Da vezi ia de te gandeste sa nu ma trezesc fara bara

o discutie intre juristu si dan gutu,de ceva timp.Deci concluzia cu grila sport pe bara de mcv o trageti voi

Comment

• omu ala a pus`o , sta ok pe bara , cu chiu cu vai a pus`o.
                              daca vreti sa se monteze singura luati`va adio de la ea , ce tot va framantati atat.

Comment

• Adevarul e ca nu se monteaza usor nici pe bara de berlina...., mai ales daca esti singur sau, mai rau, un pic a-tehnic..... :-)
                                LOGAN AMBITION 1.6 MPI ... putin nervozat ...sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google