azi dupaamiaza am primit 22 difuzoare bara spate. Contin instructiuni de montaj si accesorii montaj. 180 ron/buc tva inclus, factura si garantie producator.
Elemente tuning logan ph1 de origine
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by chroma View Postam spus de la bun inceput. COMERCIALIZAM NUMAI REPERE 100% DE ORIGINE (piese de schimb, consumabile si accesorii), CU FACTURA SI GARANTIE PRODUCATOR.Originally posted by virago View Postdeci original 100%?!
Cum facem sa ma bagi pe mine pt unu, fara defecte si cu aceasta conditie, sa fie ORIGINAL?!
Comment
-
atentie,grila sport cea dintre faruri,pe bara mcv nu se poate monta.Sa nu faceti ca mine,nestiind m-am dus la service dacia ptr montaj,si au facut un mic kaka
S luati cu incredere produse de la chroma,ptr ca e baiat serios si produsele sunt originale
Comment
-
Originally posted by cezar82 View Postatentie,grila sport cea dintre faruri,pe bara mcv nu se poate monta.Sa nu faceti ca mine,nestiind m-am dus la service dacia ptr montaj,si au facut un mic kaka
S luati cu incredere produse de la chroma,ptr ca e baiat serios si produsele sunt originaleOriginally posted by sdc290605 View PostSubscriu la cele spuse mai sus de colegii coforumisti...., luati cu incredere ca omul este serios si marfa de calitate...
multumim pentru recomandari.
Difuzoare bara spate: azi expediate 19 colete, disponibile 3 buc.
pardon, mai sunt 2, 1 buc pleaca maine la Doru
Comment
-
Originally posted by cezar82 View Postatentie,grila sport cea dintre faruri,pe bara mcv nu se poate monta.Sa nu faceti ca mine,nestiind m-am dus la service dacia ptr montaj,si au facut un mic kaka
S luati cu incredere produse de la chroma,ptr ca e baiat serios si produsele sunt originale
Comment
-
-
Originally posted by verginio View Postsal....vreu si eu un difuzor.,mai ai?180 ron +drum...da?
Comment
-
[QUOTE=Juristul2000;300526]Sefu cat mai tai si cum mai tai ca ma dispera ca nu intra sub capota si ramane cam jumate din latime afara.Merci mult.Da vezi ia de te gandeste sa nu ma trezesc fara bara
o discutie intre juristu si dan gutu,de ceva timp.Deci concluzia cu grila sport pe bara de mcv o trageti voi
Comment
Comment