ti-am trimis datele mele ptr un difuzor
Elemente tuning logan ph1 de origine
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Multumesc mult maestre!! Mi-ai pus si bilet la factura (azi maine iesim la intalnire), merci si de "surpriza", cum l-am primit cum l-am si montat aseara! Incepuse ploaie ca vroiam sa pun poza sa se vada ca vinzi numai produse originale!!! A iesit exact cum trebuia!
Merci inca odata, cum strang ceva banuti cum mai comand de la tine!!!
Deja mi-a si cerut cineva numarul tau de telefon.
Spor la vanzari , meriti din plin.
P.S.: sper ca nu se supara nimeni pt reclama, de f. mult caut difuzorul asta si datorita lui @chroma am intrat in posesia lui. Scuze daca am deranjat pe cineva.Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
-
kit SUV pentru mcv ph1, gri,(difuzor bara spate, praguri, ornament central bara fata, coltare bara fata) 1000 (fost 1246) ron/buc
superoferta elemente tuning exterior logan ph1, colectia 1 si 2
grila fata 180 ron
spoiler central fata 130 ron
eleron portbagaj 160 ron compatibil ph1 colectia 1 toate versiunile, colectia 2 ambiance si preferance
eleron luneta 140 ron
kit sport 500 (fost 700) ron contine:difuzor spate, praguri, ornamente proiectoare (coltare bara fata)
repere de origine, noi, cu livrare din stoc, preturile includ tva, factura si garantie.
Comment
-
salutare maestre,cat costa kitul+transport logan PH1 berlina si ce include,scuze ca te pun sa repeti,dar am ametit la cate cifre sunt pe aici,toata stima din partea mea si spor la vanzare,da-mi un PM ca uit sa mai trec pe aicisigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
-
Primit coletul..........., montat..........., super multumit...........
Cat despre marfa...., ce pot spune este ca eu pana acum am avut unul after-market iar acesta, de la ''chroma'', este la ani lumina din toate punctele de vedere.....
Inca o data......, super baiat si f. serios.....LOGAN AMBITION 1.6 MPI ... putin nervozat ...sigpic
Comment
-
kit SUV pentru mcv ph1, gri,(difuzor bara spate, praguri, ornament central bara fata, coltare bara fata) 1000 (fost 1246) ron/buc
superoferta elemente tuning exterior logan ph1, colectia 1 si 2
grila fata 180 ron
spoiler central fata 130 ron
eleron portbagaj 160 ron compatibil ph1 colectia 1 toate versiunile, colectia 2 ambiance si preferance
eleron luneta 140 ron
kit sport 500 (fost 700) ron contine:difuzor spate, praguri, ornamente proiectoare (coltare bara fata)
repere de origine, noi, cu livrare din stoc, preturile includ tva, factura si garantie.
Comment
Comment