If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
CU antena de 30 de cm, nu o sa ai rez f bune, indiferent de ce statie folosesti.
Mai mult de 10 km nu cred ca o sa duca antena de 30 de cm.
intradevar cu antena asa scurta nu ai cum sa bati atata...chiar si cu amplificator
eu am pe golanel o statie TCB 770 cu antena ML145 (talpa magnetica,antena are app 160cm)si un amplificator de 30 w..performantele sunt destul de bune bat cam 30-40km dupa calibrare
Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!
Sa stiti ca acestea sunt statii in 27 MHz, CB, si este nevoie de o antena mai lunga- 1-1,5 m. Sunt foarte bune statiile, dar inca destul de scumpe( cel putin pentru perioada mea actuala...). Ar fi super sa avem toti statii, sa mai schimbam o vorba-doua in trafic...
Lucian: nu mai am 9330, nu se mai .abrica;
a fost inlocuit de 9340 (model 2008) = 218 ron nenegociabil. - pe stoc.
BobbyredL: ai pm in leg cu manualul, ca diferente cred ca sunt doar de aspect, alte butoane . Ca dimensiuni is exact la fel, si ca specificatii, nu am vazut vreo dif.
Prezentare generala statii radio CB
Statiile radio CB devin din ce in ce mai populare, pentru soferii profesionisti ele sunt o necesitate.
Statiile radio CB functioneaza pe frecventa de 27 MHZ , folosind o banda libera CITIZEN BAND ( BANDA CETATEANULUI) sunt destinate pentru a asigura o comunicare radio pe distante relativ mici.Cel mai des sunt folosite de catre soferi pentru a schimba informatii despre conditiile de trafic rutier .
Sunt cea mai buna metoda de a afla locatia radarelor, cantarelor, controalelor ARR, controalelor RAR, blocajelor din trafic etc.
Puterea maxim admisa legal este de 4 W.
Frecventa de lucru , banda 27 MHZ, CB ( citizen band) , frecventa libera fara cost suplimentar .
Statiile radio CB asigura o comunicare pe o distanta minima in camp deschis cuprinsa intre 10 si 20 Km iar distanta maxima de comunicare de 30-40Km, in functie de modelul ales si de configuratia terenului .
Pentru utilizarea lor se impune si o antena cu montaj fix sau baza magnetica. ( diferite modele ).
Salut. Vreau si eu un detector de radar. Nu ma prea pricep la detectoare, spunemi si mie care este cel mai bun la raportul pret/calitate. Tu ce-mi recomanzi? Am maxim 300 RON, dar mai fac rost de 100 Ron daca e nevoie. Deci maxim maxim 400 RON, dar vreau sa fie bun, ca nu cumpar in fiecare zi. Numai bine
Cand viata iti intoarce spatele, nu fi fraier, pune-i mana pe cur
Acuma am cautat pe net preturile la detectoare. Ale tale sunt cam 50 RON mai putin ca in magazin. De ce? Sa fie oare ca tu le trimiti online (comanda), si magazinele au adaosul lor pentru depozitare, etc? As economisii ceva daca le iau de la tine. Detaliaza si tu cu garantia, unde si cum. Garantia mi-o scrie curierul? Nu ca nu as avea incredere, ca vad ca a mai luat cineva de la tine, si ai fost super corect. Numai bine
Cand viata iti intoarce spatele, nu fi fraier, pune-i mana pe cur
Ami explica si mie cineva cum mere treaba cu detectoarele astea , ca vad diferentele de pret si nu stiu cu ce ma ajuta unul mai scump fata de unul mai ieftin si daca merita diferenta. MS
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment