Tinichigerie auto fara vopsire

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

se poate indrepta un logan batut de grindina ?
    precizez ca infundaturile sunt pe toata tabla...si un pret daca se poate Multumesc !

Comment

aripa fata stanga

salut.am si eu nevoie de ajutor rapid. aseara eram in fata unei discoteci cu masina fratelui meu . unu vrea sa iasa din fata unei curti si intra in aripa mea.mi-a strambato bine si a sarit si vopseaua.soferul am inteles ca avea asigurare la carpatica.ce este de facut.ajutati-ma va rog.a ramas ca azi duminica sa ne intalnim la el acasa pt ca el este in acelasi sat cu mine.cam cat ar dura reparatia si daca ar fi sa imi vopseasca toata aripa ar iesi diferente de nuanta.loganul este din 2005 este rosul metalizat

Originally posted by florinbku View Post
      salut.am si eu nevoie de ajutor rapid. aseara eram in fata unei discoteci cu masina fratelui meu . unu vrea sa iasa din fata unei curti si intra in aripa mea.mi-a strambato bine si a sarit si vopseaua.soferul am inteles ca avea asigurare la carpatica.ce este de facut.ajutati-ma va rog.a ramas ca azi duminica sa ne intalnim la el acasa pt ca el este in acelasi sat cu mine.cam cat ar dura reparatia si daca ar fi sa imi vopseasca toata aripa ar iesi diferente de nuanta.loganul este din 2005 este rosul metalizat
      am gresit o are la asirom. cam cat ar dura reparatiile.ast raspuns
      Last edited by florinbku; 19 September 2010, 18:28. Reason: Automerged Doublepost

Comment

am si eu masina atinsa in 4 locuri...foarte putin...cat m-ar costa operationea.|? sa postez cu foto pt pret|?|
        sigpic

Comment

Ce inseamna Detailing Auto profesional

Este evident ca in orice stat civilizat, modul in care se intretine autoturismul tine de cultura, educatie si nivel de trai. Asistam in ultima vreme la un fenomen exploziv vis-a-vis de centrele de Detailing Auto: terminologie importata la care adaugam si Profesional obligatoriu si obtinem Professional Detailing Auto. Suna pompos la prima vedere, dar cei care apreciaza in mod deosebit curatenia si aspectul impecabil al autoturismului personal sau de serviciu inteleg si sunt consumatori ai acestor servicii.

Cateva cuvinte despre detailing auto: pachet de servicii prin care unui autoturism i se reda ''demnitatea aspectului'' de la inceputurile lui. De obicei se incepe cu o curatenie exemplara la exterior si la nivelul compartimentului motor, dupa care se ataca temeinic interiorul-tapiterie, plafon, fete de usi, compartiment portbagaj, compartiment roata de rezerva si bineinteles, se curata temeinic si roata de rezerva cand este cazul.Pasul doi si care este extrem de important este vizualizarea microindoiturilor cauzate la parcare, denturilor sau infundaturilor si marcarea acestora pentru a fi indepartate prin metoda de import Paintless Dent Repair adica Tinichigerie fara revopsire sau chituire, conditia majora pentru un rezultat impecabil fiind ca tabla sa nu fie afectata major sau vopseaua sa fie zgariata pana la stratul suport sau metal . Dupa indreptarea tuturor defectelor, se pregateste atacul final care se constituie dintr-o polisare succesiva si o ceruire finala.

Acestea sunt etapele firesti ale procesului de ''reanimare'' a unui autoturism exploatat mai putin ortodox sau pur si simplu ''liftingul'' necesar unui autoturism peste care anii au lasat urme inestetice.

Comment

Suna tare frumos ceea ce ai prezentat, pacat ca sunte-ti doar in Bucuresti, poate pe viitor va ajunge tehnologia asta si in alte orase.

Comment

Remediere plafon infundat sau vandalizat.

Regret intarzierea raspunsului si promit sa fiu mult mai activ in cadrul acestui forum. Referitor la intrebarea dvs. ar fi ideal sa trimiteti pe email cateva poze cu zona afectata dar sa nu folositi blitzul in timpul fotografierii. In baza pozelor va pot face o estimare a costurilor cat si a timpului alocat remedierii. Multumesc si sa va mearga din plin.
              Last edited by METALOTEHNICA; 26 June 2011, 10:42. Reason: greseala de scriere

Comment

cine stie, poate o sa ajunga

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google