Statii radio in cb: Maxon, midland tti. O alternativa reala pt evitarea noilor radare

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • iti recomand sa eviti sa cumperi "la pachet". I-a statia separat si antena separat,
    Cainele care latra nu musca!

    Comment


    • Multumesc Spulbelcris pt aprecieri dar iti marturisesc cu f multa modestie ca eu nu ma consider un specialist. Sunt altii au intrat mult mai adanc in "tainele" radioamatorismului. Mie timpul nu-mi permite din pacate si ma rezum la cunostintele unui Vanzator, atat cat ma pricep, incercand sa dau sfaturi cat mai sincere si mai bune posibil.

      Revenind, iti recomand (daca se poate - financiar) o antena mai buna si anume Midland Ml145 sau Sirio ML145. Diferenta dintre ele si PNI ML145 este cu siguranta notabila.
      Apoi o calibrare f buna e musai. Apropos, la mine e gratuita.
      Daca ai facut astea doua chestii, statia e pe planul secund, si, daca nu se poate altfel, poti lua una chiar si low-cost, cum ar fi Maxon CM10 de ex.

      Vezi ca gasesti la mine pe site de ex Maxon CM10 + Midland ML145 la 439 lei. Imi pare rau ca nu mi se mai permite sa pun linkuri... dar daca nu stii adresa site-ului meu va trebui sa tastezi www. statii - ieftine . ro (bineinteles fara spatii) si ai intrat
      Last edited by meghitz; 10 July 2012, 00:04.
      VAND STATII AUTO CB. Garantia a doua decenii de experienta radio!

      Comment


      • Salutare, ce se intampla, a murit threadul? Meghitz, in urma sfaturilor date de tine, a ceea ce am mai citit pe forum si a bugetului alocat, am cumparat Maxon CM10 + Midland ML145, de care sunt foarte multumit. Daca ai drum prin Buzau poate imi dai de veste, cine stie, poate ne intalnim sa mai schimbam o vorba. Numai bine!

        Comment


        • Man, eu sunt aici... raspund intotdeuna cu placere cand am timp... dar se pare ca ori s-a scris pe internet aproape tot ce se putea despre acest subiect ori a mai scazut din interes pt acest gen de echipamente. Probabil este vorba despre ambele variante!!

          Pe de alta parte, imi pare f rau ca nu mai pot pune linkuri - si sincer nu prea imi place treaba asta - ...totusi e cam greu sa ii arati omului ceva fara sa dai si un link... dar daca asa s-a considerat de catre d-nul Administrator, atunci ma supun... nu am ce face.. pana la urma sunt pe o proprietate privata pe forumul asta!!

          Cat priveste schimbatul vorbelor... mi s-a intamplat de vreo 2-3 ori sa imi vina omul la ora 8 seara la mine pt o statie, sa ii fac treaba in 5 minute si apoi sa stam pana la 12 noaptea de vorba pe nerasuflate!! ...iar prin Buzau sunt doar in trecere spre parinti de obicei si cu siguranta i-as face prea mult sa ma astepte daca m-as opri.
          Last edited by meghitz; 13 September 2012, 22:54.
          VAND STATII AUTO CB. Garantia a doua decenii de experienta radio!

          Comment


          • Ma bucur sa te "intalnesc" si pe acest forum.Sfaturile tale sunt de mare folos.
            Forum neinteresant. Delogat definitiv.

            Comment


            • Sper ca sunt..!! Ajut si eu cat pot si cat ma pricep. Nu pot spune ca le stiu pe toate, mai ales ca sunt implicat in mod curent, in mai multe domenii, total diferite.
              Merci pt aprecieri!

              UP! Totul e valabil.
              VAND STATII AUTO CB. Garantia a doua decenii de experienta radio!

              Comment


              • Salut, esti interesat de un schimb cu Maxon CM 70?

                Comment


                • Aici doar se fac vanzari de statii noi... nu se fac schimburi!
                  Sorry!!
                  VAND STATII AUTO CB. Garantia a doua decenii de experienta radio!

                  Comment

                  Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google