If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Nu prea vad cum sa nu se mai simta cand dai drumu la Ac si cu 4 persoane, tinand cont ca plusul de Nm e doar de vreo 13-14.,iar puterea motorului creste cu doar 7 martoage Oricum Ms de informatie. Poate cineva care are un 1.4 remapat, un feed-back ceva, eventual si date concrete(cronometrat 0-100km/h, variatii de consum..etc)
Stima
eu am facut destul de multe loganuri 1.4mpi si pana acuma nu s-a plans niciunul ca nu e multumit...chiar toti au zis ca e ok treaba
chiar si de pe acest forum am facut cateva...ii rog pe cei rezolvati de mine sa isi spuna impresile!
multumesc
Salut ma intereseaza si pe mine eu sunt dn cluj.. poate faci un drum si sa imi zici un pretz promotional.. ca nu stau prea bine cu Euroii.. Mersi mult daca trebuie si pretul ii promotional vin eu pana in arad mersi
Eu va rog pe toti cei ce ati beneficiat de remapari de la Sebi sa interveniti aci cu impresii. Chiar ne-ar prinde bine tuturor acest lucru. Rog in special pe cei cu diesel chiar si alte masini decat logan si mai ales carea u zeci de mii de km.
Poate ii rogi tu Sebi pe cativa sa vina cu impresii aici, pt ca poate nu intra pe acest forum.
Spun acest lucru pt ca alti useri incearca sa demigreze ceea ce face Sebi si pt ca eu personal am intalnit masini facute cu acelasi soft ca al lui, logan care are aproape 100.000 remapati m-am gandit ca ar fi bine sa ridic aceasta pb aci.
Eu unu sunt f multumit si o sa va tin pe toti la curent cum merge masina si cum se comporta si dupa mai mult timp, zeci de mii de km.
Deci 2 sunt sigur... :| intreabarea ii daca mai gasesti tu 2 sau stiu eu.. ca nu am mai gasit pe nime care sa vrea si daca se poate zilele astea sa nu raman fara bani). Mersi
Na bun sa rezolvat ) 4 Bucatzi de FlashTuning La cluj sa imi lasi un PM sau sa imi zici cand poti sa vii la cluj ca am mai gasit 2 baieti Deci.. sunt 2 Motoare 1,4 1 motor 1.6 si 1 motor 1,5 Te asteptam la cluj sapt asta daca poti. mersi
Na bun sa rezolvat ) 4 Bucatzi de FlashTuning La cluj sa imi lasi un PM sau sa imi zici cand poti sa vii la cluj ca am mai gasit 2 baieti Deci.. sunt 2 Motoare 1,4 1 motor 1.6 si 1 motor 1,5 Te asteptam la cluj sapt asta daca poti. mersi
bun ti-am trimis PM...probabil ca joi ne vedem
dc mai sunt doritori pe traseul Arad-Cluj ii ajut cu placere !
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment