FLASHTUNING Logan&more - Arad-Bucuresti-Bacau

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by iancucezar View Post
    Nu prea vad cum sa nu se mai simta cand dai drumu la Ac si cu 4 persoane, tinand cont ca plusul de Nm e doar de vreo 13-14.,iar puterea motorului creste cu doar 7 martoage Oricum Ms de informatie. Poate cineva care are un 1.4 remapat, un feed-back ceva, eventual si date concrete(cronometrat 0-100km/h, variatii de consum..etc)
    Stima
    eu am facut destul de multe loganuri 1.4mpi si pana acuma nu s-a plans niciunul ca nu e multumit...chiar toti au zis ca e ok treaba
    chiar si de pe acest forum am facut cateva...ii rog pe cei rezolvati de mine sa isi spuna impresile!
    multumesc

Comment

Salut ma intereseaza si pe mine eu sunt dn cluj.. poate faci un drum si sa imi zici un pretz promotional.. ca nu stau prea bine cu Euroii.. Mersi mult daca trebuie si pretul ii promotional vin eu pana in arad mersi
      LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
      Enter the Matrix

Comment

Eu va rog pe toti cei ce ati beneficiat de remapari de la Sebi sa interveniti aci cu impresii. Chiar ne-ar prinde bine tuturor acest lucru. Rog in special pe cei cu diesel chiar si alte masini decat logan si mai ales carea u zeci de mii de km.

Poate ii rogi tu Sebi pe cativa sa vina cu impresii aici, pt ca poate nu intra pe acest forum.

Spun acest lucru pt ca alti useri incearca sa demigreze ceea ce face Sebi si pt ca eu personal am intalnit masini facute cu acelasi soft ca al lui, logan care are aproape 100.000 remapati m-am gandit ca ar fi bine sa ridic aceasta pb aci.

Eu unu sunt f multumit si o sa va tin pe toti la curent cum merge masina si cum se comporta si dupa mai mult timp, zeci de mii de km.
        Preferance - 83cp Chip Viata aici e scurta, asa ca ai grija unde "zbori".
        http://www.loganclub.ro/forum/logan_...ela-t7519.html

Comment

Sau mai bine zis.. cati baieti trebuie sa ne strangem sa faci un drum pana la cluj? sau sa ne intalnim pe la jumatea drumului? mersi
          Enter the Matrix

Comment

Originally posted by KeanuRev View Post
            Sau mai bine zis.. cati baieti trebuie sa ne strangem sa faci un drum pana la cluj? sau sa ne intalnim pe la jumatea drumului? mersi
            pai vreo 3-4 ar fi ok
            acuma m=ai sunt in discutie cu cativa..dar nu e sigur

pt DCI pretul promotional 550 lei!

Comment

Anterior era 500:| o mica reducere) De 50 de lei . cat de curand se poate ca dupaia parca vad ca stic banii pe altceva......
              Enter the Matrix

Comment

Dc se strang vreo 4 atunci ramne la 500

Comment

Sus cu tineeeeee!!

Comment

Deci 2 sunt sigur... :| intreabarea ii daca mai gasesti tu 2 sau stiu eu.. ca nu am mai gasit pe nime care sa vrea si daca se poate zilele astea sa nu raman fara bani). Mersi
                    Enter the Matrix

Comment

Na bun sa rezolvat ) 4 Bucatzi de FlashTuning La cluj sa imi lasi un PM sau sa imi zici cand poti sa vii la cluj ca am mai gasit 2 baieti Deci.. sunt 2 Motoare 1,4 1 motor 1.6 si 1 motor 1,5 Te asteptam la cluj sapt asta daca poti. mersi
                      Enter the Matrix

Comment

KeanuRev: pregateste-te de noi experientze notorizate.
                        Asa de curiozitate cati km are masina ta si de cand o ai?

Comment

10200 de 7-8 luni cam asa chiar sunt curios sa vad cum o sa traga) poate atunci mai fac fata unui motor de 1,4 la o linie))
                          Enter the Matrix

Comment

Il faci pe 1.4 la liniuta daca resoftesti. pune bani deoparte ca sa castige si tunerii o paine mai mare si mai moale
                            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

KeanuRev: o sa faci 0-100km/h in aprox 10.5s pe ceasul de la masina, cam 11.5s 100km/h real pe gps. Deci...ce mai astepti?

Comment

Originally posted by KeanuRev View Post
                                Na bun sa rezolvat ) 4 Bucatzi de FlashTuning La cluj sa imi lasi un PM sau sa imi zici cand poti sa vii la cluj ca am mai gasit 2 baieti Deci.. sunt 2 Motoare 1,4 1 motor 1.6 si 1 motor 1,5 Te asteptam la cluj sapt asta daca poti. mersi
                                bun ti-am trimis PM...probabil ca joi ne vedem

dc mai sunt doritori pe traseul Arad-Cluj ii ajut cu placere !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google