FLASHTUNING Logan&more - Arad-Bucuresti-Bacau

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vin ... Sambata prin arad probabil
    m-ai putea ? Un pret .. Si daca se poate o reducere ca vin de la departare
    Its just a car ...

Comment

• Sal!Am un 16v,am vb cu mai multi mecanici de la firme de tuning si prin resoftare am inteles ca nu iau mai mult de 5cp la motorul meu,tu poti sa imi garantezi 117 cp?
      Frana de mana trasa pana in tavan,treapta a-II-a cu pedala in fund.....peste 5000 rpm=DRIFT nu altceva!

Comment

• 10 cp castigi
        Its just a car ...

Comment

• Cand mai vii in Bucuresti ? Si ce pret mai este pentru 1.4 ?
          sigpic
          Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

Comment

• Originally posted by raduprov View Post
            Vin ... Sambata prin arad probabil
            m-ai putea ? Un pret .. Si daca se poate o reducere ca vin de la departare
            am fost plecat din tara...Acuma am ajuns..Ti-am trimis PM

Originally posted by ady_p View Post
            Cand mai vii in Bucuresti ? Si ce pret mai este pentru 1.4 ?
            sincer..S-ar putea sapt viitoare..Pe marti sau miercuri...Pretul e 300lei..
            daca va aduna-ti mai mult pot face o reducere
            mersi

cu respect,
            Seba Miclea
            0723274407

Originally posted by Stuke View Post
            Sal!Am un 16v,am vb cu mai multi mecanici de la firme de tuning si prin resoftare am inteles ca nu iau mai mult de 5cp la motorul meu,tu poti sa imi garantezi 117 cp?
            castigi sigur 10cp..Adica 10%
            Last edited by Guest; 10 August 2008, 13:46.

Comment

• Deci, la un 1.4, de 75cp ajung la ...?

Comment

• E cineva din Bucuresti care a facut pe un 1.4? Impresii...Ma intereseaza

Comment

• Se simte sigur
                  m-am dat cu un baiat ce avea un 1.4 cipuit si se distanta vizibil .. De parca nu era logan de 1.4 .. Vreau sa zic ca se intindea mai bine ca al meu cu mult mai bine se merita din plin
                  la 1.4 castigi cam 6-7cp
                  Its just a car ...

Comment

• Tu de ce nu ti-ai facut inca? Vad ca si tu esti interesat de ceva timp.

Comment

• Pe cand aveam banii i stricam pe altceva si tot asa
                      ce sa fac asta e .. Cand am vrut acum iar sa il fac nu l-am gasit .. Ce sa fac .. Asta e
                      o mai fii vreme nu-i stres oricum
                      Its just a car ...

Comment

• @leon_TDI: poti posta te rog grafice ale masinilor de 1.4 respectiv 1.6 16 v remapat?
                        PS: pt ceilalti care spun ca "sigur" castiga 6-7 cai, sau 10 cai, sau 10% (pt benzinare): ati vazut vreodata vreun grafic de dyno? Sau vb din auzite?
                        Rog oricine sa posteze grafice de dyno.
                        Multumesc anticipat.

Comment

• Originally posted by dj 21 rac View Post
                          Deci, la un 1.4, de 75cp ajung la ...?
                          aprox 82cp

Comment

• Originally posted by sorin_pss View Post
                            E cineva din Bucuresti care a facut pe un 1.4? Impresii...Ma intereseaza
                            ai PM.............

Comment

• @leonTDI:Pune niste grafice de dyno sa se vada diferenta, intre unul remapat si unul stock.
                              Nu inteleg de ce ai ocolit intrebarea mea.
                              PS: de unde 10% putere castigata din chip? din calcule, sau chiar ati masurat.
                              Daca da, pune un grafic sa vedem si noi ce se castiga prin chiptuning.
                              Multumesc.
                              Last edited by Cezar; 11 August 2008, 10:02.

Comment

• Originally posted by Cezar View Post
                                @leonTDI:Pune niste grafice de dyno sa se vada diferenta, intre unul remapat si unul stock.
                                Nu inteleg de ce ai ocolit intrebarea mea.
                                PS: de unde 10% putere castigata din chip? Din calcule, sau chiar ati masurat.
                                Daca da, pune un grafic sa vedem si noi ce se castiga prin chiptuning.
                                Multumesc.
                                nu am ocolit intrebarea ta...Scuze...Dar nu am vazut-o
                                din pacate nu pot sa pun pt ca nu posed asa ceva..Nu am dyno pe aici prin vest...
                                sincer eu nu ma bazez pe dyno...Dar din cate tin minte un clinet de al meu care era curios si-a facut un dyno si a zis ca a iesit cat am zis eu..In jur de 82 ... Dar nu mai am nr lui sa pot da de el
                                dar oricum la 1.4 se stie cat se poate scoate din el...Toti care si-au facut remaparea pot sa confirme ca se simte si sunt multumiti..Pe dyno poate sa arate 100 cp..Si masina merge ca pixul...Sincer nu e asa relevant dyno...Cel mai bine e cum simte omul masina si dc e multumit
                                si nu cred ca toti vor sa mearga la curse cu loganul si sa arate neaparat pe dyno x cai
                                asta e parerea mea

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google