FLASHTUNING Logan&more - Arad-Bucuresti-Bacau

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Multumesc pt raspunsul tau.
    Nu mai comentez ca e bursa, si iar iau premii.
    Multa bafta.

Comment

• Dc pt tine conteaza un dyno in luarea unei decizii atunci te inteleg
      dar dc vrei sa mearga masina bine atunci ii altceva
      poti sa vb cu colegii de pe forum posesori de 1.4 care si-au facut la mine modificarea.. Vezi ce impresii au...Cum se comporta masina...

dc dar dyno e sfant pt tine atunci no coment

Comment

• Pai stai un pic atunci:
        - cum asiguri tu acel castig de putere ( in cazul benzinarului)?
        Prin ce spune x si y?
        Si da, testul dyno, facut in anumite norme, este sfant.
        Doar dyno iti spune exact ce ai castigat in urma unui chiptuning, nu x nu y.
        Doar nu o sa ma iau dupa ce zice x si y. Ar fi chiar culmea.
        Din ce spui tu sa inteleg ca acea putere de care toata lumea spune ( acel 10% pe care toata lumea il tine sus si tare ca e castigul la benzinare), nu se regaseste in nici un test?
        Deci e fictiva?
        Si tot acel castig de 10%, e sustinut de x si y, care spun ca "trage bine", "merge aerisit"?
        Sa fim seriosi.
        In concluzie, ne bazam pe ce spun altii, si nu pe date. Trist.
        Eu am vrut sa apelez la un chiptuning, insa daca din diverse motive, nimeni nu arata un grafic, tind sa cred ca la benzinare castigul este infim. ( sub acel 10% pe care toti il sutin)

PS: de unde 10%? A masurat cineva vreodata? ( la motoarele pe benzina ma refer in mod special)
        Multumesc.
        Last edited by Cezar; 11 August 2008, 15:21.

Comment

• hai ma fii serios castigi de la 0 la 100km/h cam o secunda la 1.4
          m-am dat la o "liniuta" sa zic asa cu unu care avea tot motor de 1.4 ca mine toba sport si eu si el si avansa vazand cu ochii .. De parca avea motor de 1.6 sau nu stiu cum sa iti explic
          zice toata lumea ca se vede diferenta si urca mai bine masina si asa mai departe si tu vii cu teorii
          Its just a car ...

Comment

• Nu are rost ca vad ca esti convins de idee
            tu vrei sa ai musai 83 de cai pe dyno..Sa fie acolo
            treba ta...Nu te contrazic...Dar eu nu mi-as face chiptuning doar de dragul sa imi arate pe dyno ca ai 83 de cai
            iar grafice gasesti peste tot...Nu este o problema....Nu asta e ideea

ideea mea este ca masina dupa chiptuning cum se simte..Cum merge e mai vioaie..Are cuplu mai mare....Pleaca mai bine...Sincer poate sa aiba 83-85 de cai pe dyno si sa mearga ca pixul...Si poate sa aiba 80 si la o liniutza sa o faca fara probleme pe masina ta de 85 de cai pe dyno...Infine..Asta e ideea mea ca....Nu conteaza ca ai 78-80-83-85 de cai pe dyno...Ideea e de cum simti tu masina
            iar bineinteles dupa poti sa faci un test dyno sa vezi castigul....Eu am zis 10% ...Teoretic asa ar fi..Dc masina nu are nici o problema...Si fi tu sighur ca standard nu ai 75cp pe dyno...Ziceam un exemplu sa ma intelegi
            de unde zic asta

Comment

• Originally posted by raduprov View Post
              hai ma fii serios castigi de la 0 la 100km/h cam o secunda la 1.4
              m-am dat la o "liniuta" sa zic asa cu unu care avea tot motor de 1.4 ca mine toba sport si eu si el si avansa vazand cu ochii .. De parca avea motor de 1.6 sau nu stiu cum sa iti explic
              zice toata lumea ca se vede diferenta si urca mai bine masina si asa mai departe si tu vii cu teorii
              asta ziceam si eu...BRAVO

Comment

• @LeonTDI: Ok am inteles ce spui tu.
                Multumesc pt lamuriri.
                PS: ideea mea nu a fost sa instig la cearta, ci doar o nelamurire.
                @raduprov: lasa-ma cu textele tale:" spun toti ca trage bine , am vazut eu". Vino cu ceva palpabil, nu lucruri subiective interpretabile.
                Nu are rost sa-ti explic cum sta treaba cu teoriile, caci la baza oricarui lucru sta o teorie.
                Deci fara ele, am fi zero.
                Asa ca mai usor cu afirmatiile cu privire la mine, caci se considera flame.
                Last edited by Cezar; 11 August 2008, 16:18.

Comment

• Nici eu nu vroiam sa ma cert dar am incercat sa iti explic treaba cu dyno
                  iar dc esti interesat de chiptuning..Miercuri cand vin putem sa ne intal si sa discutam mai pe larg...Poate pleci multumit acasa :P

toate bune

Comment

• Desi am dci, intervin si eu. Am simtit diferentza imediat dupa ce mi-a pus softul pe masina. La cum merge masina nu i-a trebuit nici un test. Asta am simtit-o si atunci dar mai ales la drumurile lungi cand o simt cum ma ajuta in depasiri si la drum. Foarte tare numerg deobicei dar am avut nevoie de acel plus la depasiri.
                    Dupa aproape 10k km se pare ca e in regula. Eu am optat pt softul asa zis "safe" +18 cp si nu scoate fum nici nu papa ulei. Am vazut ca altii se cam plang pe aci ca scoate masina mult fum dupa remapare.

Mai mult decat sa vina pana la tine si sa te lase sa hotarasti daca vrei sa nu softul dupa ce testezi masina ce mai vrei?
                    La cat de putin afecteaza remaparea mpi-ul eu nici n-as sta pe ganduri si am cativa cunscuti ce au motoarele modificate si au simtit imediat diferentza. Teste dino masluite am vazut si eu, asa ca e important cum o simti tu masina.

LeonTDI numa bine.
                    Preferance - 83cp Chip Viata aici e scurta, asa ca ai grija unde "zbori".
                    http://www.loganclub.ro/forum/logan_...ela-t7519.html

Comment

• Buna dimineata...Incetati sa mai fiti subiectivi vis-a-vis de subiectul remaparii!Omul vrea dovezi nu impresii!Ce e asa greu de inteles?...Va rog sa va abtineti cu idei de genul "se simte mai bine, trage mai bine, nu scoate fum"!Nu neaga nimeni, dar e vorba de dovezi!Care le aveti si cum, postati!
                      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Sus cu tineeeee

Comment

• am revenit din vacantza!

Vreau sa planific o incursiune pana la Bucuresti cat de curand si dc sunt doritori pe traseul Arad-Bucuresti..Cu mici abateri ii pot ajuta!

rog doritorii sa ma contacteze aici sau pe mail sau telefon

seba@diesel-tuning.Ro
                          tel 0723274407/ 0748598512

Comment

• Comment

• Nimeni din zona asta??

Comment

• Din bucuresti aici
                                ---== LoGaN dRiVeR ==---

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF