Sus cu tineeeeeeeee
FLASHTUNING Logan&more - Arad-Bucuresti-Bacau
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Vineri si Sambata 17-18.10.2008 voi fi pe traseul ARAD - Bucuresti
dc sunt doritori ... Ma pot suna inainte pt programare
Seba Miclea
0723274407/0748598512
seba@diesel-tuning.Ro
Comment
-
Originally posted by mrfler View PostTreci si prin galati poate modifici ceva masini si pe aici cai cam 150E La 1.4
eu te astept .. O sa incerc sa ajung sambata la bacau la constantin Bafta
bafta
Comment
-
Azi am facut ITP-ul. (La Emilian in SIbiu)
Avem ceva emotii dupa ce socrul meu cu 1.5 dci de 65 cp nu a luat gazele. (motor stock) Ce-i drept el schimba cam pe la 1700 - 1800 ture si rar trece de 2000. Deci: "subturarea e foarte benefica la motoras" - aveti grija cei pasionati de a merge la 1500 in a 4-a in oras chair si cu dci.
N-am avut probleme, am trecut. In turatie max 4900 mai deloc nu scoate fum.
Aveam emotii si din cauza resoftarii, dar se pare ca nu are efect la gaze, au iesit bine.
Totusi am facut cam 200 de km afara din oras sa se mai curete, inainte de itp, se zice ca daca te duci la itp dupa ce ai mers doar oras mult pot fi pb la gaze.
Am avut un mic "ghinion" sa-i zic asa, am pierdut cam 2 ore degeaba. RAR-ul are voie sa blocheza masini la diverse verificari, asa ca am nimerit eu. Dupa ce o facut testarea cei de la Emilian or bolcat-o aia de la RAR si or venit si ei sa mai testeze inca o data, totul a iesit perfect dar am stat mai mult decat am planuit.
Deci si din acest punct de veder e ok masina dupa remapare. Am cam 10.000km de la schimabrea de soft. Masina merge brici.
LeonTDI: spor si mai vorbim.Last edited by ovimiha; 7 October 2008, 12:13.Preferance - 83cp Chip Viata aici e scurta, asa ca ai grija unde "zbori".
http://www.loganclub.ro/forum/logan_...ela-t7519.html
Comment
-
Originally posted by ovimiha View PostAzi am facut ITP-ul. (La Emilian in SIbiu)
Avem ceva emotii dupa ce socrul meu cu 1.5 dci de 65 cp nu a luat gazele. (motor stock) Ce-i drept el schimba cam pe la 1700 - 1800 ture si rar trece de 2000. Deci: "subturarea e foarte benefica la motoras" - aveti grija cei pasionati de a merge la 1500 in a 4-a in oras chair si cu dci.
N-am avut probleme, am trecut. In turatie max 4900 mai deloc nu scoate fum.
Aveam emotii si din cauza resoftarii, dar se pare ca nu are efect la gaze, au iesit bine.
Totusi am facut cam 200 de km afara din oras sa se mai curete, inainte de itp, se zice ca daca te duci la itp dupa ce ai mers doar oras mult pot fi pb la gaze.
Am avut un mic "ghinion" sa-i zic asa, am pierdut cam 2 ore degeaba. RAR-ul are voie sa blocheza masini la diverse verificari, asa ca am nimerit eu. Dupa ce o facut testarea cei de la Emilian or bolcat-o aia de la RAR si or venit si ei sa mai testeze inca o data, totul a iesit perfect dar am stat mai mult decat am planuit.
Deci si din acest punct de veder e ok masina dupa remapare. Am cam 10.000km de la schimabrea de soft. Masina merge brici.
LeonTDI: spor si mai vorbim.
spor si la mai multi km
Domnul sa fie cu tine!
Comment
-
Merci la fel. Spor.Preferance - 83cp Chip Viata aici e scurta, asa ca ai grija unde "zbori".
Comment
-
Azi mi-a schimbat si mie softul Leon TDI si sunt deja multumit, adica am facut vreo 70 de km pe autostrada sa vad cum se comporta si chiar merge, acum trage si cu a5-a de la 100 ajunge chiar repede la 160 , si consumu se observa ca a mai scazut dar sa vad pe o perioada mai lunga asa, oricum sunt multumit deocamdata.
Va recomand sa va faceti mai ales daca aveti 1.4 ca se simte diferenta, si baiatul e super de treaba in 10 minute a terminat totul ;)---== LoGaN dRiVeR ==---
Comment
-
Da , excat acelasi lucru l-a facut si la mine , m-am obisnuit cu masina nu imi mai dau seama de diferenta , astept sa prind vreun prieten cu logan de 1.4 sa vad cum merge al lui sa vad daca se simte diferenta
inca de la prima cheie si primu "drive test" am simtit ceva si de la 0-140 parca prinde mai repede ..
multumim Leon TDI
app:frumos leonul ala ..Its just a car ...
Comment
-
Eu inca mai simt cum trage dupa 10.000 km de la remapare.
Nu stiu daca as mai putea sta cu ea cum era inainte.Preferance - 83cp Chip Viata aici e scurta, asa ca ai grija unde "zbori".
Comment
Comment