Cumpar protecti aripi pick-up

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cumpar protecti aripi pick-up

As dori sa achizitionez un set protecti aripi din acele mai late de Pick-up daca ma poate ajuta cineva.

Chiar nu are nimeni asa ceva de vanzare?
    Last edited by blondu_75; 5 March 2010, 18:23. Reason: Automerged Doublepost

Caut in continuare protecti aripi de pick-up sunt putin mai late ca cele de berlina daca ma poate ajuta cineva.Va multumesc.

Comment

amator sunt si eu dar nu la pretul care se poarta in magazinele de specialitate......
      http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

Nimeni...........................nimic............ ......atunci inca mai cautam!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

silviu 79 avea de vanzare...cautati id lui.
          Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

Avea dar nu mai are .....................rog daca cineva stie de unde pot achizitiona asa ceva sa-mi dea detalii.respect

Comment

Cumpar protectii aripi pick-up daca are cineva sau daca stie cineva de unde se pot procura

Comment

stiu ca sunt in jur de 280 lei 4 bucati...., pot face si eu rost

Comment

La dealer costa in jur de 210 ron toate 4 dar ma gandeam ca poate are cineva mai ieftin!!!!!!!!!!! 280 este un pret exagerat

Comment

M-ar interesa si pe mine!

Comment

Cumpar protecti aripi pick-up

Comment

Chiar nu are nimeni protectii aripi logan pick-up inca sunt interesat

Comment

Cumpar protectii aripi de Logan pick-up,sunt accelea putin mai late decat cele pentru berlina daca ma poate ajuta cineva la un pret rezonabil rog sa-mi trimita pm.stima

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google