[CUMPAR] Talon (voucher) "Progrmul Rabla 2010"

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• [CUMPAR] Talon (voucher) "Progrmul Rabla 2010"

Cum spune si titlul : " Cumpar voucher Rabla 2010, insotit de toate actele aferente si copii legalizate ". Tranzactia se va desfasura pe loc, daca dealerul meu agreaza tichetul. Ofer pretul pietei .
    Stima,

Am eu un voucher, cu copiile aferente legalizate. Il dau la 18 mil., pret fix. daca esti interesat, da un PM.

Comment

Sunt interesat, ai PM

Comment

iti dau eu si eu unu daca vrei.17mil!
        Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

Cred ca am fost destul de clar in postul anterior, 18 mil.

Comment

Si eu cred ca am fost destul de clar cand am specificat "Pretul pietei"....

Comment

Si cum ai stabilit tu "pretul pietei" la 1400 lei? Eu zic ca mai poti cauta, poate, cine stie. Bafta.

Comment

Simplu "Search" !

Originally posted by MARIUS_BR View Post
                Si cum ai stabilit tu "pretul pietei" la 1400 lei? Eu zic ca mai poti cauta, poate, cine stie. Bafta.

Comment

Pretul pietei ii intre 1000 si 2000 sunt care le dau la 1000 sa se scape de ele sunt care le dau la 2000 ca sa se scape mai tarziu de ele..
                  LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                  Enter the Matrix

Comment

Exact cum spune si KeanuRev, eu nu ma grabesc sa-l dau. Deja la remat sau terminat voucherele, si nu mai primesc masini, asa ca eu mai astept pana cineva va dori sa cumpere la pretul cerut de mine. Nu-i graba.

Comment

Mare parte din dealerii straini nu mai dau masini pe rable decat pana la 31 martie. O sa ramana doar Dacia. Mai devreme sau mai tarziu unele vor expira, altele se vor vinde pe nimic daca se vor mai gasi clienti . In continuare valabil !!!
                      Last edited by dode; 7 March 2010, 19:29.

Comment

cumpar vouchere..cine are sa imi dea un PM si vb de pret pe urma.

Comment

Puiutzu07, cumpara-ti vouchere de pe un topic deschis de tine, nu de pe topicul meu ....nu de alta...dar e chestie de bun simt !!!
                          Last edited by dode; 8 March 2010, 13:31.

Comment

Valabil !!!

Valabil !!!
                            Last edited by dode; 10 March 2010, 09:52. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Se poate inchide. Am gasit !!!

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google